FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Întoarcerea lui Dragomir în Liga 1, caracterizare inedită: "E ca venirea lui Postelnicu la Securitate"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 17:54

Finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime, a făcut o caracterizare inedită a revenirilor lui Dumitru Dragomir în Liga 1, ca președinte la FC Voluntari, și a fostului secretar general al FRF Adalbert Kassai, ca președinte executiv al ilfovenilor.

"Acestea sînt ca venirea lui Paul Niculescu Mizil şi a lui Postelnicu la conducerea Securităţii. Haideţi să fim serioşi. Fără îndoială că ei trebuie să fie respectaţi pentru vîrstă. Ei sînt spectaculoşi. E pitoresc să-l vezi pe Mitică Dragomir, cu ochii lui mari, cum povesteşte de fotbal, dar ne face deservicii.

Fotbalul are nevoie de tinereţe, de cu totul altceva. Din păcate se întîmplă ce se întîmplă. Acolo la Voluntari e primarul care are o Academie şi care încearcă să facă lucruri măreţe, gen Academia Hagi, şi l-a chemat pe Dragomir să pună lucurile la punct. Asta cred că e, nimic mai mult. Nu cred eu că va mai sta cineva drepţi în faţa lui Mitică", a declarat Valeriu Iftime pentru Monitorul de Botoşani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
928854273813332
Ion Elisei  •  13 Februarie 2016, 12:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  13 Februarie 2016, 10:20

de-aia face ala cu steaua greva foamei? fiindca mitica a intrat in paine, iar el in greva foamei?

zoroviola
zoroviola  •  12 Februarie 2016, 21:12

...acesta a nenorocit fotbalul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează