FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Revenirea lui Marica în Liga 1, lăudată de un fost antrenor al Stelei + Cum a primit Șumudică vestea transferului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 22:18

Transferul lui Ciprian Marica la Steaua a pornit un val de declarații în fotbalul românesc, unele pozitive, altele negative. Ilie Dumitrescu s-a arătat foarte încîntat de revenirea în Liga 1 a atacantului și l-a lăudat pentru decizia luată.

"Jucătorul vrea să facă performanță, nu a pus prima condiție salariul. Renunță la bani și crede în potențialul echipei, în potențialul lui, că va face performanță și că va face un milion de euro din prime. Îl felicit că a ales să facă performanță și nu s-a dus la Getafe să stea pe bancă.

De fapt, asta cred că a fost problema, antrenorul i-a spus că nu are tonus și că nu îi poate promite că va fi titular. Și Steaua, și echipa națională au nevoie de o soluție în plus ca vîrf. La ora actuală, Florin Andone este prima variantă prin ceea ce face. Bravo, Marica, bravo, Steaua, pentru cum s-au mișcat și că s-au înțeles!", a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a comentat și el revenirea în Liga 1 a lui Ciprian Marica: "Marica e un jucător bun, de echipă națională, dar care vine după o perioadă lungă de inactivitate. Nu va fi ușor. Foarte mulți jucători care au fost în străinătate și au revenit au avut nevoie de adaptare.

El e plecat de foarte mult timp din România și nu îi va fi ușor. E un jucător important, cu un CV impresionant și vom vedea ce va fi. Perioada e foarte scurtă, are nevoie de cît mai multe jocuri ca să fie ok. E un jucător de experiență".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (67)
vap_andrei
vap_andrei  •  14 Ianuarie 2016, 10:40
Postat de vap_andrei pe 14 Ianuarie 2016, 10:39

Tamaș - bețiv, Luchin (cine-i ăsta?), Țucudean (n-a jucat nimic), Cristea (de care Cristea vorbim?).. amice, dacă ești bun nici brânzaru' nu e chiar atât de *** să te dea afară. Ăia enumerați de tine erau promițători dau s-au dovedit non-valori. Ce vrei? Să-i țină cineva în brațe?

Și dacă Marica se va dovedi a fi petardă, sper să plece cât mai repede. Fotbalul e pe performanță.. nu pe ochi frumoși.

vap_andrei
vap_andrei  •  14 Ianuarie 2016, 10:39
Postat de aldo_m pe 14 Ianuarie 2016, 08:41

tamas,luchin,cristea,tucudean au fost alungati de la steaua asa ca si la marica ne asteptam sa fie la fel sa aiba soarta lui parvulescu

Tamaș - bețiv, Luchin (cine-i ăsta?), Țucudean (n-a jucat nimic), Cristea (de care Cristea vorbim?).. amice, dacă ești bun nici brânzaru' nu e chiar atât de *** să te dea afară. Ăia enumerați de tine erau promițători dau s-au dovedit non-valori. Ce vrei? Să-i țină cineva în brațe?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

427278137453618
Walter Wicky  •  14 Ianuarie 2016, 09:48

La convins d-na impresar cu metodele dinsei ?

Vezi toate comentariile (67)
Comentează