FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Revenirea lui Şumi schimbă calculele în Liga 1 » "Şansele lor cresc"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 19:19

Fostul atacant al Astrei Constantin Budescu a comentat decizia Comisiei de Recurs a FRF de a-i permite lui Marius Şumudică să stea pe banca liderului din Liga I până la finalul acestui sezon.

"Mă bucur că s-a luat această decizie, este o decizie corectă din punctul meu de vedere. Acum, că s-a reîntors la echipă, şansele Astrei cresc pentru a-şi îndeplini obiectivul.

Ştiu că suspendarea lui a fost un şoc pentru jucători, pentru că s-a format un grup frumos la Astra. Tot ce s-a realizat până acum s-a realizat în mare parte datorită lui Şumi. Era foarte greu să continue fără el", a declarat Budescu pentru Dolce Sport.

Comisia de Recurs a decis astăzi să-i reducă suspendarea lui Marius Şumudică de la şase la două luni şi să-i scadă amenda de la 100.000 de lei la jumătate. Şumi va putea astfel să stea pe banca Astrei până la sfârşitul sezonului, după care va fi suspendat pentru două luni.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
spartanul
spartanul  •  09 Martie 2016, 09:58
Postat de Ivanovschi Ioan pe 08 Martie 2016, 22:48

Ăsta este în fotbal ca Băsescu în politică: spectacol şi performanță.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  09 Martie 2016, 00:32

Calculele se schimba doar in redactia ghesepe.

1660405004242200
Ivanovschi Ioan  •  08 Martie 2016, 22:48

Ăsta este în fotbal ca Băsescu în politică: spectacol şi performanță.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează