FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Reveniri-BOMBĂ în Giuleşti! Dinu Gheorghe se întoarce la Rapid şi aduce şi un alt antrenor: "Sîntem în discuţii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 18:48

Patronul Rapidului, Valerii Moraru, a dezvăluit că negociază cu Dinu Gheorghe şi Cristiano Bergodi, revenirea acestora la Rapid, clubul traversînd o perioadă foarte dificilă. 

“Joi  mă voi întîlni cu Cristiano Bergodi pentru preluarea băncii tehnice a Rapidului. Îmi pare rău că nu am apucat să am o discuţie cu domnul Rada şi că trebuie să afle din mass-media.

Sînt în discuţii şi cu domnul Dinu Gheorghe, îl doresc foarte mult la club şi sînt încrezător că o să se alăture proiectului”, a declarat Valerii Moraru pentru Fanatik.

Rapid ocupă în prezent locul 17 în Liga 1. Revenirea lui Dinu Gheorghe în Giuleşti ar putea revitaliza echipa, acesta avînd planuri de a aduce mai mulţi sonsori, care să investească bani.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (63)
sorin13a
sorin13a  •  06 Noiembrie 2014, 11:19
Postat de gigilemro pe 06 Noiembrie 2014, 10:05

Pentru fotbalul bucurestean ar fi ok ca rapid sa - si revina

Mersi, in sfarsit vad un comentariu pozitiv din partea unui stelist. Eu sunt convins ca pentru fotbalul romänesc ar fi benefic! Remember 2006!

gigilemro
gigilemro  •  06 Noiembrie 2014, 10:05

Pentru fotbalul bucurestean ar fi ok ca rapid sa - si revina

magura
magura  •  06 Noiembrie 2014, 09:16

Macar sa vina Dinu, ca daca Bergodi nu este bun la RAPID, se schimba cu altul, dar "vama" a facut treaba buna la noi in trecut.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează