FOTBAL  »  Superliga  »  SUPORTERI

Revin galeriile în tribune pentru FCSB! Anunţul făcut de ultrasii roş-albaştri

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 20:56

Fanii stelişti care susţin formaţia patronată de Gigi Becali anunţă că din sezonul următor FCSB va avea două galerii, la fel ca în perioada anterioară scandalului dintre CSA şi echipa lui Becali.

Conform unui comunicat publicat de " Steaua Hooligans", una dintre noile facţiuni, scindarea a plecat de la un banner care ar fi apărut în Peluza Roş-Albastră, în care scria că " FCSB nu e Steaua".

Steaua Hooligans este continuatoarea grupării Old Fans, una dintre cele care au fondat noua galerie a FCSB-ului, Peluza Roş-Albastră.

"Din sezonul viitor, Steaua o să aibă parte de 2 peluze / galerii aşa cum a fost până în 2015 (când fostele peluze au trădat).

Noua peluză se numeşte Steaua Hooligans şi o să fie prezentă în tribuna a doua. Această peluză o să fie formată din vechea grupare Old Fans. Old Fans este una de grupările fondatoare ale Peluzei Roş-Albastre. Din păcate au avut anumite argumente cu nişte membrii şi au decis să susţină Steaua din Peluza I sau Tribuna II.

Aceştia au declarat: «Nu se mai poate așa. Nu putem să facem parte dintr-o peluză în care apare banner-ul: 'FCSB nu e Steaua'. N-am vrut să luăm această decizie până acum pentru a nu strica atmosfera în echipa de fotbal.»

Noi presupunem că este un lucru pozitiv. Două peluze independente în dezvoltare o să rezulte într-o rivalitate     constructivă.  Aşa că abia aşteptăm să vedem ambele peluze la treabă sezonul viitor.

Fortza Steaua!"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (41)
braveheartro
braveheartro  •  19 Mai 2017, 15:13

Peluza de la tribuna a 2-a???????? :) :) :) :) Un geniu ăla care a scris comunicatul, are un IQ *** (normal, ***) :))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

educated_fool
educated_fool  •  19 Mai 2017, 09:06

steaua hooligahahahahahaha

westfield
westfield  •  19 Mai 2017, 08:54
Postat de nebraska pe 18 Mai 2017, 21:42

Pufuletarii vs samantarii:))))))))))))))))))))Doamne,unde s-a ajuns!

Levente, umbla o vorba ca duci in Ungaria toate ajutoarele sociale primite in Romania. Cica esti la a 3-a casa construita pe banii romanilor. Nu ti-ar fi rusine ???

Vezi toate comentariile (41)
Comentează