FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Revin "greii" » Mircea Rednic poate conta din nou pe două din vedetele sale pentru meciul cu Voluntari

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 00:00

Pentru jocul cu Voluntari, de luni, Mircea Rednic îi va avea din nou la dispoziție pe fundașul Andrei Marc, 22 de ani, și pe decarul echipei, Cosmin Matei, 24 de ani.

Cei doi au fost suspendați etapa trecută, în meciul cu Steaua, pentru cumul de cartonașe. La acest meci, "Puriul" nu se va baza pe unul dintre cei mai buni jucători din meciul cu Steaua, Antun Palici. Acesta a încasat al patrulea cartonaș galben și trebuie să stea o etapă.

Le e frică de gazon!

Cosmin Matei consideră că gazonul din Ștefan cel Mare poate pune probleme serioase pentru jocul cu Voluntari: "Am auzit că gazonul de pe « Dinamo» nu este foarte bun. Sincer să fiu, sper să nu fie un teren așa cum a fost cel de la Ploiești pentru că acela a fost un teren pe care nu se poate practica fotbalul", a comentat mijlocașul "cîinilor".

"Nici un pas greșit!"

Fundașul stînga Steliano Filip, 21 de ani, consideră că victoria în meciul cu Voluntari este extrem de importantă și spune în același timp că jucătorii ilfoveni pot fi foarte periculoși.

"Chiar dacă Voluntari este pe penultimul loc al Ligii 1, acolo joacă mulți fotbaliști foarte experimentați, care pot oricînd să producă surprize. Pentru noi este foarte important să fim concentrați, astfel încît să nu facem nici un pas greșit, să luăm toate punctele și să urcăm în clasament", a spus Filip pentru Gazetă.

Își păstrează vestiarul!

Dinamoviștii au primit acordul conducerii ilfovene de a folosi vestiarul principal chiar dacă echipa gazdă este FC Voluntari și normal ar fi ca trupa lui Mulțescu să ia vestiarul gazdelor: "Vom sta în vestiarul nostru, le mulțumesc celor de la Voluntari că au înțeles", a spus tehnicianul alb-roșiilor, Mircea Rednic.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
vasy86le
vasy86le  •  30 Noiembrie 2015, 09:10
Postat de Cornelius Ardelenescu pe 29 Noiembrie 2015, 12:45

vasy86le Daca ne este frica de locul 13 (1 victorie) ce sa cautam in play off?

Avem toate motivele sa ne fie frica, venim dupa o victorie in fata stelei, baietii o sa fie relaxati, sper sa nu fie asa dar am mai patit de astea.

zecs93
zecs93  •  29 Noiembrie 2015, 21:33

revine matei greul ?? sa inteleg ca sa ingrasat in perioada asta de pauza pe care a avut-o de ii spuneti greul ??? Matei e cel mai prastie mijlocas din tara !!! Fara el am jucat si noi 11 la 11, daca matei joaca maine jucam din start in 9 oameni de camp !!!

1453643768295865
Cornelius Ardelenescu  •  29 Noiembrie 2015, 12:45

vasy86le Daca ne este frica de locul 13 (1 victorie) ce sa cautam in play off?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează