FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DOLCE, DIGI, LOOK TV, GSP.RO

Revin "greii" » Reghecampf schimbă echipa pentru derby-ul cu Dinamo din campionat! Cum va arăta Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2016 10:32

Reghecampf a decis ca în meciul din turul semifinalei Cupei României, 0-0 cu Dinamo, să odihnească mai mulți titulari și să mizeze pe jucătorii care au evoluat mai puțin.

Niță, Marica, Varela și Toșca nu au jucat deloc, iar Stanciu și Pintilii au fost rezerve și au intrat pe parcursul reprizei secunde.

Antrenorul Stelei a preferat să își odihnească jucătorii pentru meciul de duminică, din campionat, o partidă mai importantă în viziunea sa.

În partida contra lui Dinamo, de duminică, la Steaua vor reveni jucătorii de bază, iar Reghe va aborda meciul cu cea mai bună formulă. Singurul titular care va lipsi în campionat va fi Enache, care este suspendat.

"Azi am încercat să dăm tuturor jucătorilor minute de joc, ca să fim pregătiți pentru meciul de duminică. În meciul de campionat vom încerca să câștigăm și vom avea o echipă ofensivă. Să vă așteptați la un meci de luptă. Pe un asemenea gazon nu poți juca decât cu mingi lungi" Laurențiu Reghecampf, după meciul cu Dinamo

Cum ar putea arăta Steaua: Niță - Papp, Tamaș, Varela, Toșca - Pintilii, Muniru - Chipciu, Stanciu, Hamroun - Marica

Meciul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, de la ora 20:30, și va fi transmis de DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
707966275975151
Relu Stelistu  •  05 Martie 2016, 17:50

Bine reghe bafta maine te voi sustine la tv

896192190498051
Adi Mitrea  •  04 Martie 2016, 17:57

Fcsbisti lăsați mesajele pline de logica.sunteți o echipa de rasi.v am ținut piept onorabil. Mai ales ca cel mai bun om al vostru hapciu castiga intr o lună cât toata echipa noastra.caracter, onoare , dăruire fata de emblema.A, stai ca voi nu aveti asa ceva!RASILOR!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Martie 2016, 17:14

tosca e mai slab ca martinovici,nici ala nu exceleaza,iar hapciu trebuia out,incredibil

Vezi toate comentariile (27)
Comentează