FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, VINERI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Revin vedetele! O singură dilemă pentru Costel Gâlcă înainte de Derby de România » Cum va arăta Steaua

Chipciu e singurul jucător incert pentru Derby
Chipciu e singurul jucător incert pentru Derby

Articol de GSP - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 22:04

Nici un jucător dintre cei folosiţi la Iaşi nu se va afla în primul "11" vineri. Reapar după accidentări Varela şi Keşeru, Rusescu rămîne unicul absent important al campioanei.

Steaua îşi recapătă formula obişnuită, după excepţia pe care a constituit-o meciul de la Iaşi, din Cupa României. Majoritatea fotbaliştilor accidentaţi au fost recuperaţi, Gâlcă a odihnit oamenii importanţi special pentru Derby, aşa că vineri va putea să alinieze un "11" apropiat de varianta ideală în acest moment.

Doar doi "grei" lipsesc
Rămîne o pierdere importantă Rusescu, accidentat grav la Tîrgu Mureş şi absent în următoarele trei săptămîni. De asemenea, va lua o pauză şi Bourceanu, căruia îi mai trebuie timp ca să redevină titular de bază. Alex tocmai s-a întors pe teren după cinci luni în care a muncit ca să se recupereze după o accidentare suferită la genunchi. A jucat 90 de minute la Iaşi şi va fi rezervă în partida cu Dinamo.

Chipciu e semnul de întrebare
Dintre titularii din meciul de la Iaşi, nici unul nu prinde derby-ul din start. Pot spera să-şi facă loc Stanciu sau Breeveld, dar numai dacă nu va putea fi folosit Alex Chipciu. Mijlocaşul ofensiv nu a mai jucat deloc de cînd s-a accidentat în jocul "naţionalei" cu Finlanda. Acum e OK din punct de vedere medical şi a fost menajat marţi, cînd antrenorul a ales să utilizeze o formaţie alcătuită din rezerve plus juniori.

Sînmărtean: defensiv sau ofensiv?
Dacă nici vineri nu va putea intra de la început Chipciu, Gâlcă va alege înlocuitorul dintre două variante: Breeveld ori Stanciu. Surinamezul ar apărea în faţa apărării, alături de Prepeliţă, cu Sînmărtean readus pe o poziţie ofensivă. Stanciu ar fi un înlocuitor post pe post cu Chipciu, adică ar ocupa exact poziţia din spatele vîrfului Keşeru, cea rezervată în mod normal pentru Alex.

Cum va arăta Steaua:
Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, Sînmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Keşeru

"Putem cîştiga vineri. Steaua de acum are o posesie mai bună, dar mi se pare mai puţin agresivă decît era pe vremea lui Reghecampf" ( Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (140)
ogica30
ogica30  •  30 Octombrie 2014, 16:23
Postat de saviola2_8 pe 30 Octombrie 2014, 13:26

de marcat poate vopr da un gol din intamplare, noi marcam minim 3.

nu cred ca va dam gol.

ogica30
ogica30  •  30 Octombrie 2014, 16:22
Postat de saviola2_8 pe 30 Octombrie 2014, 13:26

de marcat poate vopr da un gol din intamplare, noi marcam minim 3.

nu cred ca va dam gol.

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Octombrie 2014, 14:37
Postat de cristid. pe 30 Octombrie 2014, 13:23

Ascultati aici la mine: puneti GG care jucati la pariuri - ambele echipe vor inscrie. Da, Dinamo trece printr-o forma execrabila, dar intotdeauna in derbyurile cu noi se mobilizeaza.

Si eu joc acelasi lucru.

Vezi toate comentariile (140)
Comentează