FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Revine Daniel Niculae? Rapidul l-a chemat la antrenamente, Valerii Moraru speră să îl convingă

Daniel Niculae +2   FOTO
Daniel Niculae

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 09:57

Noul patron al Rapidului încearcă să rezolve în aceste zile problemele de lot. Astfel, mai mulţi jucători care au pus umărul la promovare sezonul trecut şi nu şi-au mai prelungit contractele au fost chemaţi înapoi la antrenamente.

Începînd de azi, sub comanda lui Ionel Ganea se va prezenta şi Daniel Niculae. Internaţionalul român de 31 de ani e din nou liber după ce înţelegerea sa cu Rapidul a expirat.

Nico îşi caută un angajament în străinătate şi vrea să se menţină în formă pînă cînd va primi o ofertă bună de "afară". Totuşi, Moraru speră să-l păstreze în Grant şi vrea să aibă o discuţie cu el în acest sens. În returul campionatului trecut, în Liga a 2-a, Niculae a marcat de 7 ori în 15 partide.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
spivak
spivak  •  29 Iulie 2014, 13:02

Degeaba, Niculae e ca şi plecat. Mai disponibil ar fi Mazilu. Are 32 de ani şi nu-şi găseşte echipă.

bunicu
bunicu  •  29 Iulie 2014, 11:13

Nu va rugati de Daniel Neculșaie de 2 ani nu a ma jucat nimic,are o virsta si a cam terminato cu fotbalul,Tot vrea arafa atunci afara dela Rapid.

rapidist57
rapidist57  •  29 Iulie 2014, 10:32
Postat de rossone.ro pe 29 Iulie 2014, 10:04

desfiintarea in 1923 s-a nascut un MIT, Dinamo Moscova si Giulesti Rapid

Comentariul tău...Dragule, suferi cu "mansarda" sau nu sti sa citesti ceva din istoria noastra..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează