FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mateuţ, un nou atac la adresa lui Negoiţă şi Anghelache: "Am un nume, nu accept orice"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 decembrie 2014 19:30

Fostul mare internţional român, Dorin Mateuţ, nu va mai face parte din staff-ul lui Dinamo în retur deşi şi-ar fi dorit ca şefii să se gîndească la posibilitatea de a-l numi şi pe el ca "principal". 

”Am venit la Dinamo când se trimisese SOS. Atunci cînd este mai greu, se apelează la mine. Am lucrat cu Andone în 2004, cînd echipa mergea foarte prost, şi am cîştigat Cupa şi Campionatul. Am bătut-o pe Everton cu 5-1, am învins-o pe ŢSKA Moscova, care cîştigase Cupa UEFA. Am avut poate cele mai bune rezultate ale lui Dinamo din ultimul deceniu.

Anul trecut, am acceptat din nou să fiu secund, să-l ajut pe Flavius, să-i dau o mînă de ajutor, fiind la început de carieră. Eu cu Flavius ne-am îndeplinit obiectivele, am terminat pe loc de cupă europeană.

După plecarea lui m-a deranjat foarte mult că s-au vehiculat tot felul de nume de antrenori principali, dar despre mine nu s-a spus nimic, nici măcar într-o paranteză. Eu ca secund n-aş fi acceptat să rămîn şi din retur. Am, totuşi, un nume, am scris istorie pentru Dinamo”, a declarat Dorin Mateuţ pentru Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (82)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Decembrie 2014, 22:45
Postat de harppy pe 22 Decembrie 2014, 12:22

"Dinamovistii" astia care il jigniti pe Mateut, ati implinit 13 ani?

nu-l jigneste nimeni. doar am subliniat si noi ca in acest moment depaseste masura cu vaicareli inutile.

marciprius
marciprius  •  22 Decembrie 2014, 20:24
Postat de valyomanyd pe 22 Decembrie 2014, 02:58

Calule, ti-a cazut orzul in picioare si ti-a afectat singurul neuron functional !!! Danut Lupu legenda ? Stii ce inseamna legenda ? Atentie, tu confunzi legenda de pe harta cu ...legenda , legenda ! :)))

De ce crezi ca Lupu nu ar fi o legenda???L-ai vazut jucand? Cred ca a fost cel mai tehnic jucator pe care l-a dat fotbalul romanesc. Lent,dar tehnic. Nimeni nu-i putea lua mingea de la picior,dadea pase incredibile,l-am vazut live cu Partizan Belgrad,a ratat un penalty(cred ca singurul in cariera lui) a trimis portarul in dreapta el a lovit radacina barei stangi. Asa executa el loviturile de la 11m,trimitea in coltul opus.Nu pot uita semifinala de Cupa cu Steaua 6-4 cand a facut un meci extraordinar,si altele.... Da,Danut Lupu este o legenda,nu pt ca vreau eu sau altii,nu pt ca nu vrei tu sau altii,ci pt ca asta este el!

harppy
harppy  •  22 Decembrie 2014, 12:22

"Dinamovistii" astia care il jigniti pe Mateut, ati implinit 13 ani?

Vezi toate comentariile (82)
Comentează