FOTBAL  »  Superliga  »  CURĂȚENIE GENERALĂ

Revoluția din decembrie » Indignat de joc, Becali vrea să schimbe jumătate de echipă! Cum ar putea arăta Steaua

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 00:00

Patronul Stelei l-a convins pe Hagi să-i cedeze un fundaș central, care se va adăuga tripletei "astrale" și golgeterului Ligii 1!

Steaua a ratat două campanii de transferuri și abia o așteaptă pe următoarea. Și Becali, și Reghecampf s-au consolat după eliminarea din Europa cu un plan pentru reforma din iarna asta.

Cu un an în urmă s-au comportat la fel, dar achizițiile în frunte cu Marica au dezamăgit. Nici vara n-a adus mulți jucători importanți, aproape toate afacerile au fost ratate, de la Mitrea la Golubovici.

Steliștii sunt convinși că de data asta lucrurile vor sta diferit.

Cine va fi adus ca să transforme echipa într-una suficient de bună încât să nu mai rateze titlul și să lupte în vara viitoare pentru grupele Champions League?

Aflați din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
882637448524179
Jean Necsulescu  •  10 Decembrie 2016, 10:32

la steaua nu poti aduce orice antrnor sau jucator educatia de lingusitori mincinosi hotie nu sunt compatibile cu mandria caractere puternice la fel corectitudinea si cinstea lipsesc cu desavarsire asa ca steaua va defila ca de obicei in tara iar afara va fi cade obicei ciuca batailor

119179138570811
Constantin Cojocaru  •  10 Decembrie 2016, 10:07

Dar cum de nu i-o fi spus Hagi lui Becali, ca si daca ii vinde toata echipa tot nu va face mare lucru daca nu schimba antrenorul. Eu cred ca numai un "orb" nu vede ca aproape toti jucatorii care au venit la Steaua joaca mai prost decat la echipele de unde au venit, ori lucrul asta nu spune nimic?

344568512583620
Costel Moise  •  10 Decembrie 2016, 10:01

Schimba antrenorul Gigi, schimb-o pe P rodanca !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează