FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Revoluţie în fotbalul românesc! AFAN pregăteşte cîteva proiecte pentru a-i ajuta pe jucători: "Unii nu ştiu că riscă închisoarea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 18:53

Preşedintele AFAN, Emilian Hulubei, a anunţat că se încearcă o revoluţie în fotbalul românesc, fiind de părere că jucătorii români au nevoie de mai multă atenţie atunci cînd îşi semnează contractele, dar şi de anumite beneficii. 

"Vrem să demarăm o campanie împotriva meciurilor trucate. Mă voi duce să discut cu toţi fotbaliştii din primele trei ligi despre acest lucru. Mulţi habar nu au la ce se expun şi că riscă închisoarea.

Am observat că fotbaliştii au început să reacţioneze la chemările noastre. Cînd le-am cerut să semneze protestul faţă de regulamentul care permitea cluburilor să rezilieze contractul unilateral, toţi jucătorii din primele 3 ligi au semnat.

Altfel, mergeam la TAS. De teamă, comitetul executiv din 13 august a modificat regulamentul şi a rămas ca pînă la 1 ianuarie să ajungem la o formă de regulament acceptată de toate părţile.

Un alt proiect este să ne întîlnim cu mari firme asiguratorii pentru a-i asigura pe jucători. Vom propune în comitetul executiv o asigurare comună la care să contribuie fotbaliştii, este în interesul lor.

La noi, fotbaliştii nu sînt asiguraţi, e unic în lume. Noi ajutăm fotbaliştii. De exemplu, tot stafful lui Gâlcă a stat împreună cu AFAN pînă la 4 dimineaţa în discuţii cu Argăseală înainte de a semna. Insa totul a decurs normal, presedintele Stelei fiind un profesionist desavarsit si cunoaste bine toate regulamentele.

Eu ii sfătuiesc pe toţi să treacă pe la noi înainte să semneze contractele", a spus Emilian Hulubei la emisiunea "Gol după gol" de la H FM.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
portardelegenda
portardelegenda  •  21 August 2014, 06:34

Inclusiv asta cu denunterea unilaterala a contractului , pai doar niste naivi (cluburile) puteau sa creada ca asta va merge dar asa Burleanu a impacat si capra (cluburile) si varza (jucatorii) si asa o sa se spuna ia uite ba cum lucreaza AFAN-ul cum ii mai apara pe jucatori iar cluburile o sa zica : Ba Burleanu a vrut dar s-a opus AFAN-ul si uite asa si tot asa jucatorii traiesc cu senzatia ca sunt aparati de cineva iar cluburile ca sunt reprezentate de cineva in comitetul executiv Vrajala de Dambovita

portardelegenda
portardelegenda  •  21 August 2014, 06:28

dar pe hulubei asta cine l-a pus presedinte AFAN nu tot aia care conduceau inainte . Mai sindicalistule Hulubei care nu faci aprope nimic sa previi situatiile in care ajung unii jucatori Eu ma indoiesc ca tu nu vezi cauzele problemelor ci doar efectele asa ca mai scuteste-ma cu vrajelile astea ca daca intradevar vroiai sa faci revolutie faceai demult . ESTI DOAR O PAPUSA IN MAINILE ALORA CARE TE-AU PUS ACOLO DOAR CA SA NU-I DERANJEZI MAI MULT DECAT TREBUIE .

eagleye
eagleye  •  20 August 2014, 20:07
Postat de eventulroute25 pe 20 August 2014, 17:47

Se refera sigur la blatul din etapa trecuta a lui Dinamo de la Targu Mures. Ousmane N'Doye a avut golul de 2-0 în gheată în minutul 30, însă a şutat lamentabil din penalty, iar Samoilă a reuşit să respingă. În repriza secundă, a luat două galbene în trei minute, unul pentru simulare (60) şi unul pentru o palmă dată lui Bărboianu (63). Imediat după ce a părăsit terenul, senegalezul a mers la galeria adversarilor, unde a scandat împotriva Stelei. După cîteva minute, a plecat la vestiare cu un fular al ”cîinilor” la gît. Retrogradati Dinamo pt blat pe fata si N'Doye exlcus pe viata.

Daca nu si-a dat autogol tot degeaba.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează