FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revoluție la Dinamo! Planul fabulos care-l debarcă pe Ionuț Negoiță » 7 măsuri care schimbă TOT în Ștefan cel Mare! 2 foști dinamoviști implicați în proiect

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 05 martie 2018 20:24

"Câinii" au lansat "Asociația Dinamoviști pentru Dinamo", care își propune să ajungă acționar principal la SC FC Dinamo 1948 SA și să aibă principalul rol în stabilirea echipei de conducere, a echipei tehnice, a lotului de jucători și a tuturor deciziilor care se vor lua în privința reinvestirii profitului obținut de club.

Detaliile cele mai importante despre proiect le-a dat unul dintre membrii fondatori, Răzvan Oprea, pe pagina de Facebook a asociației:

1. PLANUL DE INVESTIȚII

"Conform legii din România, asociația poate să cumpere acest pachet majoritar. Banii vor veni de la noi, toți dinamoviștii din lume, nu numai din România. Noi toți vom face un efort pentru a intra în posesia acelor acțiuni. Când asociația va avea o personalitate juridică, aceasta va trebui să fie investită cu încrederea și capitalul nostru"

2. ce înseamnă membru cotizant

"ADPD are mai multe tipuri de membri și un consiliu director. Membru cotizant este acea persoană ca dorește să facă parte din asociație și să voteze pentru ce se va implementa. Va plăti o cotizație anuală sau de două ori pe an. Nu va plăti nimeni 5, 7, 10 lei pe lună. Calitatea de membru cotizant există când se achită cotizația anuală"

3. ce este asociația dinamoviști pentru dinamo (ADPD)

"Asociația este un ONG. E inițiativa luată de dinamoviștii din România și din diaspora pentru a ajunge clubul ca atunci când a eliminat-o pe Dinamo Minsk și a jucat apoi cu Liverpool"

4. cum va funcționa

"Asociația va propune prin Adunarea Generală un președinte de club care să fie CEO al acestui SA. Acesta va avea o echipă întreagă și va prezenta un proiect pe o perioadă de, să zicem, 4 ani. Dacă proiectul va fi acceptat, cu anumite condiții și clauze care conduc acest management spre performanță, nimeni nu va fi pentru totdeauna președinte de club sau CEO. Conducerea va fi mereu pusă de asociație, care e acționarul principal. Lucrurile se vor întâmpla democratic, transparent, orientate către performanță"

5. ce se va întâmpla cu profitul

"Regula în acest SA este că nimeni nu va putea să retragă profitul, care va fi întotdeauna reinvestit. Cine va dori să intre ca investitor va trebui să înțeleagă că profitul va fi reinvestit în fotbal și în academia pe care vrem să o înființăm, plasamentul financiar e foarte sigur, dar nu produce dividende"

6. care sunt așteptările în privința membrilor

"Sunt 3 milioane de câini roșii. Noi ne bazăm pe 5% din ei. Adică pe 160.000 de oameni. Din aceștia, care sunt potențiali membri cotizanți, mai adăugăm 40-50.000 din diaspora. Ajungem la 200.000 de mii de oameni. Mizăm ca în primul an să avem 100.000 de plătitori, iar în doi ani peste 200.000. Pe asta mizăm și feedback-ul este cam în această zonă"

7. CINE SE IMPLICĂ

Site-ul de suporteri dinamomania.eu informează că în spatele Asociației sunt doi foști jucători dinamoviști: "Stau la cutie momentan pentru că nu vor să fie bombardați de presă. Rolul lor e de membru fondator. Informația asta vine să contra balanseze alte stângăcii. Noi ne dorim un Dinamo sănătos și așteptăm să iasă cei 2 la lumina reflectoarelor, moment în care vor avea susținerea și deschiderea noastră. Hai Dinamo. P. S. Nu vom divulga numele lor respectându-le dorința inițială. Doar anunțăm că proiectul asociației are greutate".

Ai fi de acord să dai bani pentru a fi membru cotizant la Dinamo?

Da
Nu
Sunt stelist, who cares?!

CINE ESTE RĂZVAN OPREA

  • În vârstă de 38 de ani, Răzvan Oprea este un actor de teatru și film ce poate fi urmărit cel mai des la Teatrul Național București. A jucat în "Crăciunul la Castel" , "Omul care a văzut moartea cu ochii", "Vizita bătrânei doamne", "Comedia Norilor", "Complexul România". Un interviu exclusiv cu el despre situația de la Dinamo AICI!
  • A mai apărut și în serialul Atletico Textila (foto jos), difuzat de Pro TV, interpretând rolul unui fotbalist cu o viață extrasportivă complicată. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (241)
romulus65
romulus65  •  07 Martie 2018, 12:45

Eu nu inteleg de ce trebuia sa bagati si stelistii in acest sondaj. In mod normal ultima intrebare trebuia sa contina un enunt scurt ,, Nu ma intereseaza" si atat pentru ca mai sunt si suporteri ai altor echipe in Romania pe care nu-i intereseaza clubul Dinamo.

kkkkkk
kkkkkk  •  07 Martie 2018, 12:14
Postat de moshu_shukaru pe 05 Martie 2018, 22:32

Parcă văd că, în replică, vor înființa și fcsb-iștii o asociație de...consăteni.

Poate fac si ei o asociatie ,probabil sateasca , desi nu prea i-am vazut pe la mitingurile electorale(dinamo,craiova...) . Daca mai pui si gadilatul pe sub cearsafuri , *** 2018.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorindrag
sorindrag  •  07 Martie 2018, 09:40

scenarii facute de niste indivizi care in lipsa unui loc de munca decent ( pentru ca nu se pricep la nimic) va reamintesc ca astfel de elucubrații se facerau si cu Rapid inainte de a se desfinta!

Vezi toate comentariile (241)
Comentează