FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Revoluție la un club din Liga 1! A dat afară 9 jucători » Pregătește o campanie de achiziții importantă

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 16:11

FC Voluntari a anunțat pe site-ul oficial că va renunța la 9 jucători, printre care Nicolae Grigore și Elton da Silva.

Cei nouă fotbaliști care se vor despărți de gruparea ilfoveană sînt următorii: Nicolae Grigore, Radu Zaharia, Florin Maxim, Elton Da Silva, Paul Botaș, Sorin Ispir, George Călințaru, Eugen Crăciun și Robert Toader.

"Conducerea clubului le va rezilia contractele pe cale amiabilă și va încerca să le găsească acestora alte echipe unde să poată evolua", anunță gruparea FC Voluntari.

Gheorghe Mulțescu pregătește o campanie de achiziții importantă în iarnă, pentru a evita retrogradarea. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
812031735500378
Ddanny Ddanny  •  24 Noiembrie 2015, 21:44

superba poza cu astra in prim plan si cu aia care e stirea doar cu spatele...halal jurnalist...***...iesi acas`.....deci steaua se intareste in iarna...sa inteleg...cu 9 jucatori :))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bumbescu52
bumbescu52  •  24 Noiembrie 2015, 20:21

toti acesti pensionari au fost adusi de fostul presedinte de la voluntari,dnul gherghe care habar nu are de fotbal. probabil de acea a fost dat afara si el de la club. noul presedinte si noul antrenor - multescu au revigorat serios echipa. fostul presedinte a intrat in cartea recordurilor dupa ce a reusit cu echipa sa sa nu castige nici un meci intr-un tur de campionat

portardelegenda
portardelegenda  •  24 Noiembrie 2015, 19:22

antrenor mic pentru echipe mici

Vezi toate comentariile (10)
Comentează