FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rezerva e favoritul Ligii 1! » Casele de pariuri merg pe mâna unui jucător care nu prinde prima echipă în lupta pentru trofeul de golgeter

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 13:03

Chiar dacă e mai mult rezervă în mandatul lui Dică la Steaua, Harlem Gnohere face ce face și marchează atunci când este trimis în teren. A făcut-o deja de patru ori în actualul sezon, chiar dacă Alibec a fost preferat de antrenorul de 37 de ani și titularizat din primul minut.

Francezul n-a fost de acord cu deciziile antrenorului și-a comentat asta într-un interviu în presa din Franța: "Ştiu că am prestaţii bune şi e puţin frustrant că sunt rezervă. Simt că se preferă folosirea românilor în locul meu, mai ales Alibec, care e internaţional. E ceva normal în România, trebuie să accept asta".

Însă casele de pariuri nu țin cont de declarațiile atacantului și nici de deciziile lui Dică. Bookmakerii au publicat ieri cotele pentru golgeterul sezonului actual, iar Eddy este primul, având cea mai mică cotă: 5,00!  După el urmează Urko Vera (cota 6,00), Denis Alibec, George Țucudean și Ibrahima Balde (fiecare cota 9,00).Cu patru goluri reușite în acest sezon, "Bizonul" e primul în clasamentul golgeterilor după primele 8 etape, peste Băluţă, Hanca, Hoban sau puștiul Man. 

"Transferul la Steaua nu a fost prima mea opţiune. Nu voiam să plec de la Dinamo la Steaua. Nu voiam să fac asta, pentru fani. Dar să joc la echipa a doua era ceva insuportabil. E adevărat că Steaua mi-a făcut o ofertă pe care n-am putut să o refuz" Harlem Gnohere, atacant Steaua

2,25 este cota
caselor de pariuri ca Steaua să câștige campionatul la finalul acestui sezon, vicecampioana fiind urmată de CFR Cluj (cota 3,25) și Dinamo (cota 9,00

Ce cote au steliștii să iasă golgeteri
Jucător - Cotă
Gnohere 5,00
Alibec 9,00
Golofca 15,00
Budescu 25,00
Man 25,00
Fl. Coman 50,00
Fl. Tănase 50,00

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează