FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rezolvate! Toate detaliile despre mutările lui Golofca și Moruțan

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 16:51

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a comentat transferurile lui Cătălin Golofca și Olimpiu Moruțan. Primul va reveni sub formă de împrumut la formația moldoveană, în timp ce al doilea merge la FCSB, transfer definitiv, însă abia din vară, chiar dacă actele se vor semna acum. 

"Ne-am înţeles, noi cele două cluburi. Am vorbit cu Golofca să vină la Botoşani. El şi-a reziliat contractul cu FCSB şi acum e jucătorul Botoşaniului. Golofca vine sub formă de împrumut la Botoşani, iar Moruţan pleacă la FCSB pe un contract de vânzare.

Miercuri dă semnătura finală. Cele două cluburi s-au înţeles. Moruţan va merge tocmai în vară la Steaua. Până atunci va juca la noi. Golofca a revenit pe un salariu mai mare. La noi va fi mult mai bine valorificat decât la Steaua.

Sper să revină la Botoşani la fel cum a plecat de aici, nu să vină ca un mare fotbalist, pentru că nu dă bine în vestiar”, a declarat Valeriu Iftime, finanţatorul Botoşaniului, la TV Telekom Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (42)
haideusicfr
haideusicfr  •  19 Decembrie 2017, 11:39
Postat de jalabert pe 18 Decembrie 2017, 20:18

Asocieri de genu rusia= comunism fac prostii. Aia isteti cauta sa vada cam ce inseamna comunismul: pai inseamna partid unic, proprietatea statului pe tot si toate, etc. Este firesc ca trecutul sa influienteze evolutia prezentului. Tine de mentalitate iar mentalitatea nu se schimba de pe o zi pe alta. Asta nu inseamna ca rusia este in continuare tara comunista cum tot la fel romania nu este tara fanariota desi avem multe elemente mostenite din perioada respectiva.

Aidreptate ,cazul de fata este elocvent.

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Decembrie 2017, 11:38

Daum e vinovat ca sunt cazuri cum e cel al lui Morutan. Cumpara un jucator ,binenteles de la Botosani !! ce va juca la FCSB numai din vara. Pana atunci va juca si Contra CFR-ului si Contra FCSB-ului. Neamtul nu intelege fotbalul romanesc .

jalabert
jalabert  •  18 Decembrie 2017, 20:22

Ti-ai luat somn. Se vede ca nici sa ma urmaresti nu poti darmite sa-mi dai replica.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează