FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-4

Rezultat mare, joc modest » Fotbaliștii de la FCSB nu au impresionat în victoria cu Sepsi

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 08:37

FCSB s-a impus categoric pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, 4-0, după un meci controlat autoritar.

Jucătorii steliști au făcut un meci bun, dar niciunul dintre fotbaliștii lui Dică nu a a avut un joc extraordinar, fără să iasă în evidență. Niță, Pintilii, L. Filip, Man, Tănase și D. Benzar au evoluat cel mai bine și au fost notați cu 7 de Gazeta Sporturilor.

Enache, Bălașa, Momcilovici, Achim, Coman, Teixeira și Gnohere au avut evoluții care nu impresionat și au primit nota 6.

Antrenorul stelist Nicolae Dică a fost notat 7, în timp ce Valentin Suciu a primit 3.  Centralul Sebastian Colțescu a primit nota 5.

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
965157786852203
Catalin Arhire  •  02 Octombrie 2017, 17:39

Deci , ori a facut un " joc modest " ori "s-a impus categoric după un meci controlat autoritar " ca nu mai inteleg ce se vrea in acest articol ? Oricum , daca Steaua va " juca modest " dar se va "impune categoric " cu 4-0 in fiecare partida , de acum incolo ... e bine !

olaru_andrei
olaru_andrei  •  02 Octombrie 2017, 12:02
Postat de dinamo_fan pe 02 Octombrie 2017, 11:45

Nita a luat 7 ca trebuie transferat ? a fost salvat de vreo 2 ori de fundasi care au scos mingea de pe linia portii. Balasa si Planici au jucat bine dar Enache sa spui ca a jucat la fel de bine ca ei dovedesti ca nu te pricepi la fotbal.

Adevarul este ca Nita este in scadere de forma (personal l-as incerca pe pustiul de la Craiova mai mult!) , Enache a ramas la fel de paralel (mediocru) , Gnhoere slabut (nu se ridica la nivelul de cd juca la Dinamo) si mai sunt si altii! Vinovat e doar Dica si Gigel....schimband echipa in halul asta de la meci la meci nu vor forma relatii de joc asa cum trebuie!...asta se vede oricum ! ...pacat...avem lot ffff valoros pt nivelul L1

olaru_andrei
olaru_andrei  •  02 Octombrie 2017, 11:55

dar nu era un meci in care sa impresioneze cineva...conta scorul! ....Steaua a jucat fara titulari...ba mai mult...am jucat cu toti copiii din lot (mai putin portarul)...ce vreti mai mult?!?!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează