FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rică Răducanu prevede un viitor sumbru Rapidului: "Jucătorii noştri abia stau în ghete. Ar fi un miracol să nu retrogradăm"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 14:55

Rică Răducanu, fostul portar de legendă al Rapidului, declară cu zîmbetul pe buze că giuleştenii pot lua premiul fair-play, după partida pierdută cu 0-3 în faţa lui Dinamo.

"Ăştia ai mei sînt băieţi cuminţi, nu ca pe vremea mea, cînd îi altoiam pe dinamovişti mai cu o palmă, mai cu un picior. Ce să spun, în acest campionat luăm premiul fair-play! Aici văd că n-avem rivală, conducem autoritar”, a declarat, pentru Libertatea, Rică Răducanu.

Cel poreclit Tamango crede că ar fi o minune ca Rapidul să se salveze de la retrogradare în acest sezon.

"Am vrea noi să facem ceva, dar n-avem cu ce şi cu cine. Jucătorii noştri abia stau în ghete, iar patronii se ceartă între ei. Păi, dacă Pancu, la 37 de ani, e cel mai bun de la Rapid, ce să mai vorbim?! E diferenţă mare între noi şi Dinamo, cu toate că ambele echipe sînt în insolvenţă. Dacă la Rapid e linişte, nu e bine. Ceva nu era în regulă la noi, în cazul în care lucrurile mergeau bine. Ăsta e Rapidul, nu se poate să nu calce în străchini cînd ţi-e lumea mai bună. Din păcate, acum echipa nu are nici valoare. O să aibă mari probleme să scape de retrogradare", a mai adăugat Rică Răducanu.

Rapidul are 8 puncte după primele 9 etape ale acestui sezon şi ocupă poziţia a 13-a în Liga 1, loc care îi duce pe giuleşteni în liga secundă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
borat101
borat101  •  30 Septembrie 2014, 06:10

Rica - mai bine tinete de glume, se vede ca ajungi mai rau ca Duckadam. Duckadam barem stim ca este sluga la un puscarias. Tu Rica esti sau devii sluga la "strachini".De ce nu zici cine facea "strachinile" alea, si cine le manevreaza de nu se poate atinge nici un investitor/businessman serios de RAPID?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Septembrie 2014, 16:44

Stai sa intre cativa dintre fanii lui corsicanu si iar o sa ne explice ei cum de fapt Rică Răducanu nici nu e rapidist, ca deh...a jucat si 2 ani la Steaua, ca ei sunt mai rapidisti ca el, etc....Cum ii injurau ei pe Manea, Ganea, D(b)ani Coman.....nici macar adversarele nu faceau asta....E un grup acolo in galeria rapidului de catre trebuie sa scapati cat mai repede. Din pacate, sunt cativa care se manifesta si pe aici.

dinamo..mania
dinamo..mania  •  29 Septembrie 2014, 16:34

Jos palaria pt nea Rica. Sa traiesti barbate. Imbina utilul cu placutul. Om de milioane

Vezi toate comentariile (5)
Comentează