FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ricardo Cadu a vorbit despre revenirea în Liga 1: "Au fost negocieri! Mereu m-a atras gîndul de a juca la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 februarie 2015 18:34

Fundaşul de 33 de ani, care acum joacă în Portugalia, la Gil Vicente, a vorbit despre o posibilă revenire în Liga 1.

"În această iarnă am avut ceva negocieri cu un club din Liga 1, dar nu s-a concretizat nimic. Poate le vom relua la finalul sezonului, dar depinde de proiectul lor şi de obiectivele echipei.

Ca să fiu sincer, am fost atras de posibilitatea de a juca pentru Dinamo. Mi-a plăcut mereu acest club, poate pentru că a fost echipa care a cîştigat campionatul în primul meu sezon în România. Vom vedea ce va fi. Se pot întîmpla multe lucruri pînă la următoare perioadă de transferuri", a spus Cadu într-un interviu pentru site-ul stiridesport.ro.

Cadu mai are contract cu Gil Vicente pînă în vara lui 2015.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
gutza23
gutza23  •  20 Februarie 2015, 09:08
Postat de alinusdinamo pe 19 Februarie 2015, 21:11

pentru ca tin cu echipa asta de vreo 30 de ani,.Pentru ca am fost la sute de deplasari.E mai greu acum sa o schimb.Dar asta nu inseamna ca trebuie sa accept un impostor care isi bate joc de Dinamo,ca negoita.Sunt impotriva lui ,tocmai pentru ca iubesc Dinamo si ma doare ca ne-a transformat intr-o echipa de pluton.Daca stia ca nu e in stare sa sustina o echipa care de la infiintare s-a batut doar pentru locul 1.de ce s-a mai implicat ?Iti spun eu de ce : sa mai ciupeasca si el ceva bani .

ooooo bine ai venit printre noi batrane mohican :))))))))))) stai ma dreaq copile ca nici nu stii sa numeri pana la 30

caminero
caminero  •  20 Februarie 2015, 09:00
Postat de reddogsv pe 20 Februarie 2015, 08:20

Daca veneau Cadu si N2 din iarna eram cei mai ,,smardoi'' din toata Liga I. O echipa veritabila de K1! Pacat ca Tamas sparge termopane pt altii! :))))

Atunci ar fi fost cazul s[-l ungem antrenor pe Ganea ... :D :D :D

versand
versand  •  20 Februarie 2015, 08:53

Era tare bun....Pacat ca nu s-a concretizat :(

Vezi toate comentariile (33)
Comentează