FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ricardo Cadu este tranşant cu fostul său club: "Eu ştiu tot de la CFR! S-a terminat cu poveştile despre fotbalul jucat doar din plăcere"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 14:57

Fostul căpitan al celor de la CFR Cluj, Ricardo Cadu, a vorbit despre situaţia în care se află echipa ardeleană şi a spus că dacă patronul Arpad Paszkany nu va plăti urgent salariile restante, toţi jucătorii vor pleca de la club.
"Am văzut ce se întîmplă, eu ştiu tot de la CFR. Acuma poate mă înţelege şi pe mine lumea. Toţi mă criticau înainte să plec, ba că greşeam, ba că eram un jucător foarte scump şi nu-mi justificam salariul. Şi multe alte lucruri. Eu am stat şi şase luni fără bani la CFR şi e foarte greu să joci neplătit.

În fotbal toţi trag pentru bani, e clar. Şi dacă nu eşti plătit cum mai mergi la muncă? Mergi, dar munceşti altfel, la un nivel mai scăzut. E foarte simplu. S-a terminat cu poveştile despre fotbalul jucat doar din plăcere.

Nu, toţi trag pentru bani, toţi au familii şi trebuie să ducă bani familiilor. Eu am fost scump? Păi, eu am adus milioane de euro în conturile clubului. Eu şi echipa care a luat titluri şi a jucat în Champions League.

Dacă vor să facă performanţă, trebuie să achite datoriile şi să-şi plătească jucătorii. Dacă nu, nu va mai rămîne nimeni, toţi pleacă, nici juniorii nu vor mai sta din iarnă", a spus Ricardo Cadu pentru actualdecluj.ro.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
daniaania
daniaania  •  06 Noiembrie 2014, 15:23
Postat de cosminutz81 pe 05 Noiembrie 2014, 15:49

Sa nu cumva sa isi de-a drumul la gura Cadu cu jocul de culise din cele doua campionate castigate de CeFuRa ca pe Pascany si Muresan doar un glont ii mai scapa de puscarie!

Eu zic ca nici erectie nu mai ai din cauza asta!!!!!Comentariul tău...

daniaania
daniaania  •  06 Noiembrie 2014, 15:22
Postat de misucfr pe 05 Noiembrie 2014, 16:56

Corect ace a spus Cadu, si din pacate asta o sa fie valabil si pentru alte echipe ! De aproximativ 2 ani fotbalul romanesc a luat-o la vale , ca de altfel toate cele !

Cei cu mintea normala stiu asta dar din pacate multi spalati la creier scriu pe aici..Nu se informeaza si vb. de ura si ciuda .Fotbalul romanesc este in pericol, toate echipele au probleme cu banii din pacate..Comentariul tău...

daniaania
daniaania  •  06 Noiembrie 2014, 15:19
Postat de cosminutz81 pe 06 Noiembrie 2014, 15:11

Te deranjeaza adevarul sau te sperie?Stai linistit,CFR asa cum a aparut asa o sa si dispara,o sa fii suporter al celeilalte echipe de bozgori,ASA Tg.Mures!Cat despre mancat rahat,se vede ca gandesti cu ceea ce imi bag eu in femei!Hai,sa imi fac schiuri din crucea ta!

Taci dracului, idiot..O sa ramaneti voi cu steaua doi sa jucati singuri..idiot cu creierul spalat!!! nu vezi ca aproape dispare liga 1, handicapat ce esti..creier 00000Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează