FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rivaldinho, apel disperat pentru a-și găsi actele: "Ofer recompensă" » Cât e dispus să-i dea brazilianul celui care i le aduce

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2017 20:40

Brazilianul Rivaldinho nici n-a ajuns bine în România că și-a și pierdut portofelul în care avea toate actele, în urmă cu câteva zile.

Atacantul lui Dinamo a făcut un apel disperat pe Facebook și spune că e dispus să ofere recompensă 400 de euro celui care-i va găsi portofelul. Fotbalistul a lăsat și un număr de telefon în anunț, pentru a fi contactat cât mai repede.

"Ofer recompensă 400 de euro pentru cei care găsesc pașapoartele și documentele și mi le înapoiază. Sunați-mă la numărul de telefon 0722890448", a scris brazilianul pe rețeaua de socializare.

riv

Rivaldinho a fost adus la Dinamo în această iarnă din postura de jucător liber de contract.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
bigdeal
bigdeal  •  18 Februarie 2017, 01:59

L-am sunat eu si i-am zis ceva de dulce de Dinamo:)))

para.para
para.para  •  18 Februarie 2017, 01:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  18 Februarie 2017, 00:38

La foamea cei in Bucuresti, mai al;es a unui taximetrist, nu cred ca til mai aduce, daca ai mai multi bani in el!!! eventual sa iti ia banii si sa te sune cati lasa actele la vreun chiosc :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează