FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rivalele poftesc la campioni » Steaua şi-ar putea întări adversarele dacă nu grăbeşte prelungirea contractelor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 17:57

Steaua riscă să rămînă fără o parte dintre cei mai buni jucători ai echipei, care vor intra la începutul lui 2015 în ultimele 6 luni de contract.
Andrei Prepeliţă este curtat în aceste zile de CS U Craiova pentru o întoarcere în Oltenia. Sorin Cîrţu, antrenorul care l-a promovat pe fostul căpitan al lui FC Argeş şi al Universităţii Craiova, şi-l doreşte pe mijlocaşul de 28 de ani în Bănie.

”Prepeliţă e aproape ca un copil de-ai mei. E jucător interesant. Îl ştiu. A fost promovat de mine, l-am cultivat. Îi ştiu caracterul. Craiova ar avea nevoie de el, dar nu ştiu ce pretenţii are. Probabil că o să plece pe-afară, dar trebuie să recunosc că m-ar interesa”, a spus Sorin Cîrţu la Look TV.

299 de meciuri a bifat Prepeliţă în Liga 1, fiind cel mai tînăr jucător prezent într-un top 10 al celor aflaţi încă în activitate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
ionut.adrian.cia
ionut.adrian.cia  •  25 Noiembrie 2014, 00:03

Sunt suporter Craiova dintotdeauna , dar sa spuna cineva ca suntem rivalii stelei in momentul de fata ((: Prepelita poate sa stea linistit acolo , ca nu e vreo mare valoare de jucator.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:36

adica, vrajeli.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 02:00

da, stai ca se filmeaza.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close