FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Rivalele Stelei îşi pierd vedetele: Mario Felgueiras în Turcia, Sony Mustivar în SUA

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 22:24

Gruparea clujeană a ajuns la un acord cu cei de la Konyaspor, locul 11 în Super Liga, în privinţa transferului definitiv al portughezului Mario Felgueiras, 28 de ani.

În trecut se zvonea despre un posibil transfer al portarului la Manchester United, iar în această iarnă a fost foarte aproape de trecerea la Steaua, dar a ales să fie coleg în Turcia cu fostul dinamovist Gabriel Torje, 25 de ani, şi cu Ciprian Marica, 29 de ani.

A plecat în America!
Mircea Rednic va trebui să se descurce fără patru jucători de bază din tur. De la echipă au plecat deja Albin, Gerson şi Priso, iar acum a venit rîndul lui Sony Mustivar.

Fotbalistul de 24 de ani a intrat în ultimele 6 luni de contract, iar oficialii au fost de acord să îi rezilieze contractul în schimbul renunţării la unele bonusuri pe care închizătorul le avea de primit din partea clubului.

După plecarea de la Petrolul, Mustivar va evolua în MLS, campionatul naţional din SUA.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
un_gazar
un_gazar  •  03 Februarie 2015, 08:48

Reusiti si voi sa scrieti un titlu al unui articol care sa nu contina numele celei mai penibile grupari din fotbalul romanesc? Rusine, voi nu sunteti ziaristi ci niste sclavi care la primul semnal incepeti sa lingeti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează