FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

UPDATE Reacţia lui Florin Prunea după ce a fost acuzat că a bătut un oficial FRF

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 23:00

"Războiul" dintre "Generaţia de Aur" şi noua conducere a FRF a trecut la următorul nivel, iar Florin Prunea, preşedintele lui CSMS Iaşi, a recurs la un gest fără precedent.UPDATE 18:15: Florin Prunea a comentat incidentul.

"Nu l-am lovit pe domnul Bodescu. A fost un diferend de opinii! Într-adevăr, a fost un schimb mai dur de replici, dar nici vorbă să-l fi lovit. Nu pot să vă spun despre ce am vorbit pentru că a fost o discuţie privată. Am vorbit şi despre echipa naţională, printre altele", a spus Florin Prunea, potrivit Mediafax.

----------------------------------------

Prunea l-a lovit pe Gabriel Bodescu, şeful de cabinet al preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, în urma unei altercaţii care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, la Hotelul Ramada Plaza, incidentul fiind raportat de martori la numărul de urgenţă 112, anunţă Mediafax.

Aurel Braşoveanu, preşedintele Farului Constanţa şi membru în Comitetul Executiv al FRF, a declarat sursei citate că i-a despărţit pe cei doi după ce lui Budescu îi curgea sînge din arcadă.

"După meci, la Ramada Plaza, la hotel, a avut loc o recepţie organizată după joc, în ideea că nimeni nu pleca, avînd în vedere faptul că a doua zi era Adunarea Generală. A fost un incident regretabil între Florin Prunea şi Gabi Bodescu. Eu eram în zonă. În momentul în care am sesizat că a avut loc incidentul am intervenit între ei, să aplanez conflictul şi să calmez spiritele. Dar deja se încheiase.

A fost o chestiune de 10-15 secunde. Ei stăteau foarte apropiaţi şi discutau. Eu eram la vreo 2-3 metri de ei şi la un moment dat am văzut că Florin Prunea s-a sprijit de el. S-a sprijinit de el. Nu am văzut cum l-a lovit şi unde l-a lovit. Apoi, cînd am văzut că i-a curs puţin sînge m-am apropiat şi am intervenit. Îi curgea sînge de deasupra sprîncenei. Totul nu a durat mai mult de 30 de secunde", a declarat Braşoveanu pentru Mediafax.

Oficialul grupării constănţene a precizat că nu cunoaşte motivul conflictului dintre cei doi: "Nu aş putea spune cu certitudine de la ce s-au luat. A fost o discuţie în contradictoriu, dar nu legată de meciul naţionalei de la Ploieşti. Nu a fost grav, dar s-a sunat la 112, nu ştiu exact de către cine, posibil din angajaţii hotelului. Eu i-am întrebat de la ce s-au luat, dar nu au vrut să dezvolte subiectul, nici unul, nici altul. Eu am auzit că Florin Prunea a spus «mă, cine sunteţi voi de conduceţi fotbalul românesc?»".

La locul incidentului a intervenit o echipă de poliţişti din cadrul Secţiei 2, însă conflictul era deja aplanat. Martorii prezenţi la faţa locului susţin că persoanele implicate au refuzat să depună plîngere.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (82)
crisliv
crisliv  •  31 Martie 2015, 02:55

Cine plm este gabriel bodescu, asta? Ce a facut in fotbal pana acum?

fortzzza
fortzzza  •  30 Martie 2015, 23:55

Băăă....Gabriel Bădescu...reportere!!!

divide_et_impera
divide_et_impera  •  30 Martie 2015, 22:33
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 30 Martie 2015, 22:30

Tot ce-ți mai rămâne e să te adăpostești (iar) între cóaiele stăpânului tău din Berlin. În felul acesta, beneficiezi de două avantaje: 1. te vei încălzi ; 2. vei avea ce să łingi.

Cap ai, sac la fel, minte ce-ti mai trebuie ? :))

Vezi toate comentariile (82)
Comentează