FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Robert Moldoveanu după primul gol în tricoul lui Dinamo: "Bratu mă cunoaște! Sper să îmi ofere încredere tot mai multă"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 23:02

Robert Moldoveanu a reușit primul său gol pentru Dinamo în Liga 1 și a vorbit după victoria echpei sale din meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 3-0. 

"Sunt fericit că am luat cele trei puncte şi că am marcat. Am aşteptat de mult acest moment şi sunt foarte bucuros că a venit acum.

Florin mă cunoaşte foarte bine şi sper ca de la meci la meci să îmi ofere încredere. Important e să evoluăm tot mai bine şi să aducem înapoi la stadion suporterii.

Nu pot să spun că s-au schimbat multe de când a venit noul antrenor, pentru că a trecut o perioadă scurtă. Dar sunt convins că vom creşte, să vedem ce va fi de acum înainte", a spus Moldoveanu la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lobbyone
lobbyone  •  13 Martie 2018, 01:49

Noi il aveam pe asta in curte si jucam cu bokila si rilvadinho ca deh (pentru ratarile alea cu timisoara am pierdut noi playofful) :))) Asta in 5 minute a avut 2 actiuni singur , demarcare perfecta de fiecare data si finalizare rapida , exact ce trebuie la un atacant mare . prinde mingea , 2 atingeri si sut pe poarta . nimic altceva .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează