FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

România - Spania se putea juca pe Arena Națională » Care era soluția pentru ca superamicalul anului să se dispute la București

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2016 11:23

România și Spania se vor duela în cel mai tare amical al anului, pe 27 martie. Meciul se va disputa pe Cluj Arena, pentru că Arena Națională este închisă din noiembrie 2015 din cauza lipsei avizului ISU.

Totuși, partida se putea desfășura fără probleme pe Arena Națională, spune Vasile Dâncu, vicepremier și Ministrul Dezvoltării.

"Erau toate condițiile ca meciul cu Spania să se joace pe Arena Națională. Potrivit legii, dacă lipsește avizul ISU, se poate face un plan de măsuri între ISU, pompieri, ambulanță și toți ceilalți pentru ca evenimentul să se desfășoare.

După incidentul din clubul Colectiv, primarul a interzis meciurile. Eu am făcut împreună cu Primăria și pompierii un plan comun, dar primarul nu a avut curajul sau a urmărit altceva și nu a vrut să pună în aplicare acest plan, pentru ca România - Spania să se joace pe Arena Națională.

A venit un buletin de la laboratorul ISU și se spunea că meciul se poate juca, pentru că nu există niciun pericol. Probabil că luni, în cadrul sedinței Comisiei, agrementul va fi oferit Primariei. Astfel, se vor putea juca din nou meciuri pe Arena Națională", a spus Dâncu la ProTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  13 Martie 2016, 17:44

Nu de florile marului au fost interzise evenimentele acolo. Un plan de masuri nu garanteaza absolut nimic. Cei care se vor mai duce la stadion, in actualele conditii, sa aiba clar in minte ca isi risca viata pe propria raspundere.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Martie 2016, 17:42
Postat de randoom_._ pe 13 Martie 2016, 13:49

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. bine ca revine Steaua pe national arena aka Steaua arena. practic,dinamo aka rusinea romaniei a jucat mai multe meciuri la giurgiu,decat Steaua la pitesti. ***.

corect,vom umili tot,mai ales daca batem azi

randoom_._
randoom_._  •  13 Martie 2016, 13:49

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. bine ca revine Steaua pe national arena aka Steaua arena. practic,dinamo aka rusinea romaniei a jucat mai multe meciuri la giurgiu,decat Steaua la pitesti. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close