FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Romario Benzar, omul controverselor » De la "un transfer la Steaua ar fi pas înapoi" la "într-un minut am acceptat oferta" + Și-a înjurat actuala echipă

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 20:21

Romario Benzar a acceptat să joace pentru FCSB în sezonul următor, iar în conferința de presă de prezentare, organizată de Gigi Becali, a dezvăluit cât de repede a fost convins să semneze cu roș-albaștrii.

Totuși, fundașul dreapta de 25 de ani a recunoscut în trecut faptul că este dinamovist, iar de-a lungul timpului nu a ezitat să-și arate antipatia față de FCSB, atât prin declarații acide, cât și prin înjurături la adresa roș-albaștrilor.

În momentul în care jucătorii Viitorului sărbătoreau în vestiar titlul cucerit sezonul trecut, Benzar și Chițu au dat tonul unei scandări injurioase la adresa rivalei, pe care a strigat-o și Marius Șumudică, atunci când Astra a devenit campioană.

Mai mult decât atât, întrebat în urmă cu câteva săptămâni dacă ia în considerare un transfer la FCSB, Benzar a răspuns că această mutare ar fi un pas înapoi, o declarație în totală contradicție cu discursul avut de fotbalist la conferința de presă în care a fost prezentat oficial.

Benzar în urmă cu câteva săptămâni: "Nu mă gândesc la un transfer la Steaua, pentru că nu vreau să mă duc în jos în carieră, ci în sus. Noi (n.r. Viitorul) suntem campioana României. Daca m-aș duce la o echipă de pe locul 2 sau 3 ar fi un regres în cariera mea".

Benzar, după transferul la FCSB: "La ora 1 am fost sunat, iar la ora 1:01 am acceptat, am spus că vreau să joc la Steaua".  (Declarații complete AICI)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
895251067213142
Mihaila Aurel  •  10 August 2017, 09:11

Asta-i caracterul fotbalistului din ziua de azi, pe unul ca asta trebuie sa te bazezi, dar n-ai certitudinea ca nu iti va tranti vreodata un meci

1058617194227190
Andrei Florin Crisan  •  10 August 2017, 08:07

Dacă vă înjură cineva ziceți ca lumea are ceva cu voi dragi ziariști,pai uitați cum vreți voi sa faceți rău oamenilor cum amintiți voi ca Benzar a înjurat ca golofca o zis ca e dinamovist....asta nu e o prostie și o răutate din partea voastră?Căutați numai scandal și apoi mai ziceți ca voi nu contribuiți la distrugerea fotbalului românesc....

nightought
nightought  •  10 August 2017, 05:28

Ce sa le ceri ? Fcsb-isti !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează