FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ronaldo la FCSB? :) Oficialii roș-albaștrilor confirmă: "Noi vrem astfel de fotbaliști"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 19:23

Ronaldo Deaconu (20 de ani) a marcat un gol superb în meciul din deplasarea de la Juventus București (Detalii AICI) și a intrat deja în atenția celor de la FCSB.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al roș-albaștrilor, susține că FCSB îl poate transfera pe tânărul fotbalist de la Concordia Chiajna.

"E un jucător interesant, are un şut foarte bun. E tânăr, se încadrează în politica noastră. Noi vrem astfel de fotbalişti, care pot creşte. Dacă patronul îl doreşte, cu siguranţă că îl va lua", a spus Duckadam, la TV Digi Sport.

"Deaconu are reale calităţi, ar fi bine pentru el să se transfere la o echipă mai mare. E senator de drept la lovituri libere şi promite mult. Din câte am înţeles, are şi un caracter frumos, e liniştit"
Mihai Teja, antrenor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
sexilian
sexilian  •  25 Noiembrie 2017, 11:27

cum s-a transformat un mare portar in.....si isi da silinta,pacat de el ,dispret nemarginit ARGATULE vaselina........

catalynn
catalynn  •  25 Noiembrie 2017, 00:12

Bai Iosife, si tu si randoom ati devenit prea vocali impotriva Intunecimii Sale! :-))) Chiar si gsp il numeau pe bietul Dica sclav .... Ce e ma cu voi!? N-au intrat banii luna asta!? Adica doar nu vreți sa spuneti ca nu il cunoșteați pe jjjijji si v-a suprins cu ceva :-))))) Se pare ca avem cale libera pt L3 tot datorita Justiei :-))) Insa gsp au scris doar 3 rânduri si au îngropat subiectul cum au facut si cu jucătorul folosit ilegal de Academie cel putin 2 etape... Daca era vorba de Steaua era cap de afiș pana dupa Crăciun :-))))

chim_jong_unu
chim_jong_unu  •  24 Noiembrie 2017, 20:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează