FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ronnie O'Sullivan a elucidat misterul! A explicat la Eurosport adevăratul motiv pentru care a purtat tricoul "Doar Dinamo București"

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 18:51

Englezul Ronnie O'Sullivan a surprins pe toată lumea la începutul lunii martie, atunci când s-a afișat cu un tricou pe care era inscripționat mesajul "Doar Dinamo București". Celebrul jucător de snooker a lămurit în cadrul unui interviu misterul acelei apariții. 

"Nu ştiu cu adevărat, mi se dau foarte multe lucruri. Nu există o poveste în spatele lui, cu adevărat, în afară de faptul că am fost în România şi nu aveam un tricou la un antrenament cu băieţii, aşa că mi-au zis «uite un tricou».

M-am gândit că este un tricou bun pentru a merge la sală sau la alergat, la antrenamente. L-am pus pe mine fără să realizez. Toată lumea din România l-a remarcat. Chiar şi eu am fost surprins de ce s-a întâmplat", a declarat britanicul într-un interviu acordat celor de la Eurosport.

Cvintuplul campion mondial de snooker Ronnie O'Sullivan a surprins pe toată lumea pe 2 martie, când a postat pe contul său de Instagram un filmuleț antrenându-se în sala de forță, fiind îmbrăcat cu un tricou pe care era inscripționat mesajul "Doar Dinamo București" (detalii, aici).

Ronnie a primit tricoul la sfârșitul anului 2016 când a participat la Mastersul bucureștean de snooker, iar un fan dinamovist i l-a oferit drept cadou.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
cobra_z
cobra_z  •  13 Aprilie 2018, 09:49

poarta cineva tricou cu fcsb bucuresti ? nuu...pentru ca cei ce sustin clona machedoana isi asuma trecutul altora , le este rusine de prezent si le e frica de viitor...

fangigi
fangigi  •  12 Aprilie 2018, 22:35

In afara de fcsbisti, pe nimeni nu interesa de ce Ronie purta tricou cu Dinamo!

dan_1970
dan_1970  •  12 Aprilie 2018, 22:15
Postat de kwd2018 pe 12 Aprilie 2018, 21:23

si o poza cu trofeele de campioni ale lui dinamo din ultimii 11 ani. Plus, in cateva luni, a trofeului de campioni playout. Sa vezi atunci ce se mandreste cu voi...

Dar, te duci la meci pe 14? Poate promovați in Liga 3

Vezi toate comentariile (12)
Comentează