FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rotariu a impresionat şi o legendă a Stelei: "Are din mişcările lui Van Persie, e excelent"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 septembrie 2013 13:23

Dorin Rotariu impresionează tot mai mult în acest sezon, iar după golul cu Oţelul de aseară a devenit şi cel mai bun marcator al lui Dinamo cu 4 reuşite în Liga 1 şi 5 în toate competiţiile.

Tînărul mijlocaş al lui Dinamo este lăudat din toate părţile, iar golul superb împotriva gălăţenilor din Liga 1, şut în vinclu din interiorul careului, l-a impresionat şi pe Ilie Dumitrescu, un fost mare fotbalist al României: "Este extraordinar acest băiat, uitaţi-vă cum a lăsat mingea, ce mişcări de atacant are. Se aseamănă cu Van Persie, chiar are din mişcările lui. Nu apare de foarte multe ori în joc, dar trebuie ţinut pe teren pentru că are sclipiri", a explicat Dumitrescu la Digisport.

VIDEO cu golurile din Oţelul - Dinamo

Şi Rotariu a explicat cum a ajuns să fie golgeterul lui Dinamo: "Sînt tînăr, dar nu tremur cînd ajunge mingea la mine".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Octombrie 2013, 14:13
Postat de sakamoto pe 30 Septembrie 2013, 20:41

Fara indoiala Dorin Rotariu este un tinar talentat. A marcat 4 goluri, care au adus puncte. Dar...are mult de acumulat, in primul rind fizic. Pare serios si implicat sufleteste. Daca va ajunge un fotbalist valoros, sau daca se va pierde, aceasta depinde intr-o mare masura de el. Exista destule exemple negative: Daminuta, Mitea, Marica, fratii Costea, Mutu etc. Au avut sanse, posibilitati dar...au dat cu piciorul! Si cum spunea marele Constantin Teasca:fotbalul nu-i iarta pe diletanti!...Iti doresc mult sa reusesti in fotbal-si in viata- Dorin Rotariu!

Marica si Mutu, au avut perioadele lor destul de lungi de glorie si la varste fragete jucau la mari echipe, chiar si Mitea pana sa se accidenteze grav !

reddogsv
reddogsv  •  01 Octombrie 2013, 09:11
Postat de mdeah pe 30 Septembrie 2013, 15:09

Romania are mereu viitor. Iancu seamana cu Hagi, Rotariu cu Van Persie, Gaman cu Maldini. Si totusi ne miram de ce la nivel de nationala (mai ales aia de tineret) nu avem performante. E o mafie in fotbal, acuma se pregatesc sa-l vanda pe Rotariu si exagereaza orice miscare facuta de acest atacant. A marcat un gol frumos cu Otelul, insa pozitia nu era deloc dificila, practic si-a facut datoria de atacant. Numai ca noi in Romania ramanem cu gura cascata cand inscriu atacantii goluri! :-))

Numai ca el e mijlocas! Golul e cu atat mai valoros!

precaat
precaat  •  30 Septembrie 2013, 23:02
Postat de vasy86le pe 30 Septembrie 2013, 15:45

Hai ma scutiti-ma cu steaua voastra, cine pana mea era steaua pana acum 1-2 ani? o echipa mediocra, steaua a distrus mai multi fotbalisti decat au distrus celelalte echipe la un loc, la steaua risti sa devii un necunoscut, Rotariu e prea bun pentru campionatul Romaniei, Dinamo daca stie sa se foloseasca de el, va castiga multi bani, eu unul, nu l-as da fara 10 milioane de euro.

mai hauuu...1-2 ani, echipa mediocra ... la ce film te uiti??? tu nu stii nici cum arata 10000 de lei si vorbesti de 10 mil de euro!!! trezirea bobo !!!! :))))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close