FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-2

Rotariu: "Puteam egala, dar Steaua a ratat mult şi rezultatul nu e mincinos"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 11 august 2013 23:42

Dorin Rotariu, mijlocaşul lui Dinamo, a vorbit despre înfrîngerea echipei sale în faţa Stelei, 1-2.

"A fost foarte greu. Puteam egala pe final, cînd am ţinut de minge şi am ratat. Avînd în vedere însă cît a ratat Steaua, plus penalty-ul, rezultatul nu este mincinos.

Am avut un joc mai bun în repriza a doua, sperăm să îl repetăm în următoarele meciuri", a spus Dorin Rotariu la Fanatik Show, la DigiSport 1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
eyeswideopen
eyeswideopen  •  12 August 2013, 11:04

O fi pierdut Dinamo meciul, dar au câștigat un fotbalist de mare perspectivă, prin Rotariu.

dynamovist
dynamovist  •  12 August 2013, 05:27
Postat de travk pe 12 August 2013, 00:04

el saracu a zis bine, trebuia sa fie vreo 7-8 la 0 dar au avut dinamu un bulan incredibil, cred ca au mancat maro toata saptamana

bulan a avut Latovlevici care dupa marele gol a tinut sa ne arate ca a fost pur si simplu noroc, ratand de la 11m. 11m ca ala doar stelutza primeste. si al 2 lea gol care a fost marcat dupa o faza de atac extraordinara. dupa pauza Dinamo nu s-a aparat si asa au venit ocaziile alea mari. imi place cum ganditi atunci cand spuneti ca putea sa fie 7-8 la o pentru marea cacareaza, contabilizand toate ocaziile. pia moser, sa numaram si ocaziile lui Dinamo. din moment ce au dat un gol, atunci scorul putea sa fie 10 - 0 doar in mintea unui idiot plin de rahat.

cracker
cracker  •  12 August 2013, 00:17
Postat de travk pe 12 August 2013, 00:04

el saracu a zis bine, trebuia sa fie vreo 7-8 la 0 dar au avut dinamu un bulan incredibil, cred ca au mancat maro toata saptamana

Nu a avut Dinamo noroc, ci , unii jucatori de la Steaua au fost ifatuati si inganfati pe teren, nu au jucat serios, mai ales dupa pauza. Daca Reghe nu se grabea cu schimbarile, poate avea si Piovacari o sansa sa marcheze, Nikolici si-a batut joc de 3 ocazii clare, la pauza radea ca un mascarici la marginea terenului pana sa intre, nu era concentrat pe joc,Adi Popa de cand e accidentat Chipciu cam doarme pe teren,Georgievki,daca vede ca Rapa nu poate, la fel doarme si el pe teren.Chiriches la un moment dat se credea atacant,si-si batea joc de faza in loc sa dea o pasa simpla, si lasa gaura, punandu-i pe contraatac.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează