FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rotaţia îl include doar pe Nicolae Dică! ;) Costel Gâlcă şi-a luat toţi secunzii în Portugalia

Dică şi Roşu au sărit de pe bancă şi s-au bucurat la golul lui Filip, care a evitat înfrîngerea
Dică şi Roşu au sărit de pe bancă şi s-au bucurat la golul lui Filip, care a evitat înfrîngerea

Articol de - Publicat sambata, 08 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 22:57

La Kiev, eroul de acum 7 ani n-a fost luat cu echipa, dar în Portugalia s-a renunţat la regulă şi antrenorul principal n-a mai lăsat pe nimeni la Bucureşti.

Costel Gîlcă: "Nu e nici un conflict între noi! Sînt mulţi scenarişti şi regizori în fotbalul românesc. Legat de deplasarea la Kiev, Dică şi Roşu rămîn cu schimbul la Bucureşti atunci cînd evoluăm peste graniţă. De această dată a fost rîndul lui Dică".

Aceasta a fost explicaţia pe care Costel Gâlcă a oferit-o la începutul lunii octombrie, atunci cînd Gazeta Sporturilor a dezvăluit că relaţiile dintre Dică şi antrenorul principal nu sînt cordiale, iar primul a fost extrem de deranjat şi afectat de faptul că n-a mers cu echipa la Kiev, unde în 2007 intrase în cartea de istorie a clubului.

Rotaţia de care vorbea Gâlcă acum o lună n-a mai fost însă aplicată şi în deplasarea din Portugalia, chiar dacă a fost prima ieşire externă a Stelei după episodul Kiev.

De această dată, Dică a urcat în avion, dar Laurenţiu Roşu n-a fost lăsat acasă, ambii luînd loc pe bancă în timpul meciului. Au fost surprinşi de camerele TV, unul lîngă celălalt, bucurîndu-se la golul lui Lucian Filip, din minutul 90+4. N-a lipsit nici Dumitru Uzunea, principalul colaborator al lui Gâlcă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
r3cky
r3cky  •  08 Noiembrie 2014, 18:59
Postat de samertx pe 08 Noiembrie 2014, 12:21

Ghinion, cum și-a luat tot harnașamentul, cum a căzut de pă șase cai frumoși! :))

Până și Viitorul a dat cu voi de pământ. Și tu comentezi pe aici de Europa League. Dinamovist nefericit ce ești.

r3cky
r3cky  •  08 Noiembrie 2014, 18:57

Unul dintre Dică sau Roșu au rămas la București pentru că aveau de făcut antrenamente cu jucători accidentați, jucători care trebuiau să se recupereze... Acum nu a mai fost nevoie să rămână în țară. Simplu. A descoperit și gesepeul apa plată.

rolando
rolando  •  08 Noiembrie 2014, 14:15

Rotatia... nu faceti un caz din asta Principalul cam face ce vrea... restul.... sunt secunzi

Vezi toate comentariile (9)
Comentează