FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Roti nărăvaş » Rotariu a fost băgat din nou în şedinţă de Andone din cauza problemelor de comportament

Articol de - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 00:00

Dorin Rotariu face ce face şi iese în evidenţă în mod negativ. Ultimul episod, în amicalul din Spania, cu Eintracht Braunschweig.

Mijlocaşul ofensiv a jucat slab, dar a stat mai mereu cu mâinile pe sus, a comentat deciziile arbitrilor şi chiar a avut un clinci cu un jucător german, aplicându-i acestuia un cap în gură. Atitudinea lui Dorin nu l-a lăsat impasibil pe antrenorul câinilor, Ioan Andone, care l-a băgat în şedinţă pe Roti. Conform surselor Gazetei, Ando i-ar fi transmis lui Rotariu: "Am venit aici să ne pregătim, nu să stau nonstop cu gura pe tine. Ai înnebunit? Cum îţi permiţi tu să vorbeşti cu arbitrul şi să ţipi la el? Tu vezi-ţi de jocul tău, că mai ai mult să creşti", i-ar fi spus "Fălcosul" fotbalistului său.

Episoadele de indisciplină ale lui Rotariu au devenit deja obişnuinţă. Nu este prima oară în acest sezon când fotbalistul este "urecheat" de "Fălcos". După un meci pierdut de Dinamo, Andone l-a certat pe mijlocaş de faţă cu toată echipa tot pentru proteste la adresa arbitrului. La echipa naţională U21 dinamovistul a refuzat să intre pe teren când a fost rugat de staff-ul tehnic al lui Cristi Dulca şi, mai mult, s-a înjurat şi s-a ameninţat cu Deian Boldor.

6 goluriîn 21 de meciuri a marcat Rotariu în acest sezon de Liga 1

22 de goluriîn 122 de meciuri a marcat Rotariu în Liga 1, all-time

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1305533609492360
Ilie Vasile  •  23 Ianuarie 2017, 00:01

Este o etapă normală a dezvoltării unui fotbalist și a unei persoane publice . Trebuie ținut ferm dar nu strâns . Încurajat dar nu prea băgat în seamă . Urmărit dar lăsat să își facă treaba . Presat dar totuși lăsat să respire .. in caz contrar nu va fi decât un alt "născut talent ..." șamd.

1037501206279671
Chis Sorina  •  22 Ianuarie 2017, 17:52

schimba impresarul ROTI,altfel PRAFUL se alege de tine sau pleaca la fecesebeeee unde e premanent ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  22 Ianuarie 2017, 13:48

Pai ce sa faca si el saracul, normal ca sta rau cu nervii...doar a vazut ca pleaca Bizonul pe salar de 15000 de euro plus bonusuri de performanta iar pe el nu l-a lasat familia si clubul si joace pe 2000 de euro pe luna...plus alti 5000 bonusuri de performanta daca devine golgheterul campionatului, daca echipa castiga campionatul, daca se califica in primavara europeana.....deci tot 2000 de euro. Care jucator cu cat de cat talent nu si-ar pierde capul vazand ca trec anii iar el tot tanara speranta este pe acelasi salar. Apropo draga Roti, sa-i multumesti unchiului tau pentru ca ti-a distrus cariera.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează