FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rui Duarte şi-a găsit echipă » Respins de Steaua, rapidistul va juca în Cipru

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 25 decembrie 2012 18:40

Rui Duarte şi-a rezolvat problemele în privinţa viitoarei sale echipe.

Fundaşul de 32 de ani mai trebuie doar să-şi rezolve situaţia contractuală cu Rapid. După ce va deveni jucător liber, portughezul va semna un contract cu ciprioţii de la Anorthosis Famagusta, conform 24sports.com.cy.

După ce a ratat mutarea la Steaua, Rui Duarte s-a înţeles cu Anorthosis, echipă antrenată de fostul tehnician al Stelei, Ronny Levy. Tot acolo evoluează şi foştii colegi ai fundaşului, Dan Alexa şi Juliano Spadacio. Alături de Rui Duarte va sosi în Cipru şi fostul stelist Pablo Brandan.

"Cipru este o variantă bună. Am vorbit cu impresarul, mi-a spus că sînt ceva discuţii şi sînt de acord dacă e o ofertă bună. Nu e adevărat că aş avea vreo clauză care să nu-mi permită să semnez cu altă echipă din România. Am mulţi prieteni la Anorthosis, Spadacio, Alexa, chiar vorbesc cu ei, dar momentan nu e nimic sigur, sînt doar informaţii apărute în presă", a spus Rui Duarte la sportro.

Duarte a mai fost dorit şi de Steaua, dar nu s-a ajuns la un acord pentru că fundaşul a refuzat să facă o vizită medicală cerută de "militari" cît timp se află sub contract cu Rapid.

300.000 de euro va fi salariul lui Rui Duarte în Cipru

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (28)
danibozovici1
danibozovici1  •  28 Decembrie 2012, 13:00
Postat de vladutz13 pe 25 Decembrie 2012, 21:51

300.000 ma, dar ce buget are Famagusta asta??? :)) incredibil

se vede ca te pricepi::))))))mai mare ca al stelei oricum!!mult mai mare!!esti praf!!

stancualexro
stancualexro  •  26 Decembrie 2012, 14:07

"Acrii strugurii" ... spunse vulpea care nu ajungea la ei :)))))))) SICTIR jurnalstu'lu'peste :)))))

criticul89
criticul89  •  26 Decembrie 2012, 12:04
Postat de flo_ax pe 26 Decembrie 2012, 11:21

criticule, hai sa fim realisti... Rui Duarte, cand a auzit de anumite clauze gen 3.000 euro ziua de intarziere plus controlul medical care nu-i convenea (nu de alta, dar cei de la Steaua stiau exact unde sa se uite) plus ca Reghe a spus ca nu va tolera nicio forma de indisciplina, s-a dat pe fund si s-a retras englezeste. Plus ca am eu o sentiment ca noul climat, de disciplina si antrenamente extrem de grele, nu e pe gustul sau. Imbecilul d Becali chiar isi facea iluzii ca Duarte se mai da pe brazda acum la batranete. Chiar ma bucur ca n-a ajuns la Steaua expiratul asta

poti sa afirmi multe despre rui duarte insa doar expirat nu poti sa-l numesti ! este de departe cel mai bun fundas dreapta din tara ! si nu o spun ca rapidist pt ca restul echipei e praf dar postul de fundas dreapta il aveam asigurat ! sincer iti spun, nu ma intereseaza caracterul juc absolut deloc ! ca fapt divers, ii dau nota 4 lui rui la acest capitol ! mie imi pasa cum se prezinta pe teren ! alearga enorm, centreaza perfect(tb sa ai si atacanti care sa profite de aceste centrari, nu pe surdu sau bilasco), are un aport ofensiv excelent; ce mai vrei de la un fundas lateral ? e complet ! eu nici pe nikolic nu-l judec ca a vomat ca porcul, tot un juc bun ramane pt mn !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează