FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Ruptura dintre Dică și Alibec, văzută din afara echipei: "Toată lumea l-a ținut în puf! Ce să înțeleg de aici?"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 09:45

Dinu Gheorghe a analizat situația lui Denis Alibec la FCSB, după ce fotbalistul a plecat la schi când a aflat că nu va face parte din lotul ales de Dică pentru meciul cu Viitorul. 

Dinu Gheorghe critică modul în care a reacționat Alibec, dar susține că Dică ar trebui să știe care sunt problemele cu care se confruntă atacantul. 

"Excursia la munte nu este în regulă, mai ales că n-are voie să facă schi! Nu am auzit de fotbaliști profesioniști care să facă schi. La ce probleme medicale are, dacă mai și schiază... În mod normal, el trebuia să fie cu echipa la acest meci.

Dică nu comunică cu Alibec, ce să înțeleg de aici? Dică, în mod normal, ar trebui să știe mai bine ca noi toți ce gânduri are Alibec, că se văd în fiecare zi. Ăsta este Alibec, trebuie să înțeleagă că are o șansă. Dacă nici la Steaua nu e o șansă mare în România...

Aici l-a ținut toată lumea în brațe. În puf l-a ținut Gigi Becali! I-a pus banderola pe braț. Alibec nu a câștigat nimic cu Steaua! A avut toate condițiile să poată face performanță maximă. Nu a făcut pregătirea de vară și nu are cum să joace la un nivel foarte bun", a spus Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

Citește și:

» A fugit de la FCSB! Dică, îți spunem noi ce făcea Alibec: iată unde s-a pozat atacantul în ziua meciului cu Viitorul

» Dică, mesaj clar pentru Alibec la finalul meciului cu Viitorul: "Poate se transferă până atunci, aceia sunt jucătorii prioritari pentru mine"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
137271543702964
Terry Terryus Terry  •  18 Decembrie 2017, 15:53

Pentru FCSB Dica este un antrenor foarte bun, mai ales datorita faptului ca este primul lui sezon, sa nu uitam ca a calificat deja echipa in primavara europeana.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close