FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-3

Ruptură totală în Giuleşti » Fanii Rapidului i-au cerut din nou demisia şi l-au înjurat pe Ionel Ganea!

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 septembrie 2014 23:00

Ionel Ganea are zilele numărate în Giuleşti, mai ales după ce a intrat în colimatorul galeriei rapidiste. Rapidul a fost făcută şah-mat de Dinamo, scor 3-0
Dacă la ultimele meciuri s-au mulţumit doar să îi ceară demisia, astăzi, la derby-ul cu Dinamo, fanii giuleşteni au început să îşi înjure tehnicianul imediat după ce ”cîinii” au deschis scorul. Ganea a ratat etapa trecută orice şansă să mai îndeplinească obiectivul impus de conducere, 17 puncte după primele 10 etape.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
andrei.f
andrei.f  •  28 Septembrie 2014, 11:49

Rapidiştii ne vor lipsi. Căci ce poate fi mai distractiv decât să vezi ţâganii înjurându-se între ei, ca la uşa cortului !

altona
altona  •  28 Septembrie 2014, 00:51
Postat de dangp pe 27 Septembrie 2014, 22:41

Ganea DEMISIA!

Si sa vina cine? Ancelotti? Pippo Inzaghi? Reghe (cu "scoala germana")? Apropo, si Ganita are "scoala germana", a invatat-o la Stuttgart, nu la Cottbus...Mestere, suporterii adevarati se cunosc la greu, nu la spalatoriile lui corsi. Am pierdut cu 3-0. N-ar fi prima oara. Probabil, nici ultima. Sa ne bucuram ca cei doi paduchi au primit preaviz. Si sa asteptam cu incredere etapa viitoare cind echipa noastra nu se va mai "precipita in fata portii". Cu speranta, desigur, ca vom iesi la joc si nu vom mai baga poponetul in poarta, asa cum am facut la Tg Mures. Pentru ca ce mi-e 0-1, ce mi-e 0-3, tot acolo sintem. Hai Rapiduletul!

xhthu
xhthu  •  27 Septembrie 2014, 23:31

si eu care credeam ca cilivizatii cu ceafa lata din ghiulesti care nu injura ,nu arunca cu brichete si nu e ţ) gani sunt suspendati pentru ca comunistii si steaua :))))) daca le da un capac ganezu le cad penele .cam ce ai putea sa faci cu o adunatura de echipa din care jumate nu-s de divizia A si nemancati de luni bune?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează