FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rusescu îşi sfătuieşte un fost coleg să plece de la Steaua: "E momentul perfect"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 iulie 2013 09:51

Raul Rusescu a fost cumpărat de Sevilla cu 2,4 milioane de euro după un sezon excelent, în care a fost golgeterul Ligii 1. Fostul atacant al Stelei îşi sfătuieşte un fost coleg să plece şi el în această vară din Ghencea.

Latovlevici este un băiat incredibil, este un jucător cu o calitate incredibilă. Părerea mea personală e că momentul de faţă ar fi perfect pentru a face pasul către o echipă importantă din Vest”, a spus Raul Rusescu pentru Dolce Sport.

Florin Iacob, impresarul lui Latovlevici, susţine că suma pe care Steaua o poate încasa pentru transferul fundaşului stînga este de aproximativ 2 milioane de euro.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
max9
max9  •  03 Iulie 2013, 17:57

asta e mentalitatea tututor.nu e de mirare ca nu avem fotbal in romania.'in vest" atita au ei in cap"in vest" ar trebuii sa isi concetreze energia si talentu in fxxking east acolo unde joaca in primul rind.si maimutioiu asta de oltean parca a ajuns la real madrid.

thumbzilla..
thumbzilla..  •  03 Iulie 2013, 13:14
Postat de malakian pe 03 Iulie 2013, 11:33

In schimb, la Dinamo se bat jucatorii sa ajunga...

Bataie mare nu asa doar de gluma :))))

malakian
malakian  •  03 Iulie 2013, 11:41
Postat de behaitoarea_woody_reloaded pe 03 Iulie 2013, 11:00

sferturi UCL..? Dumnezeule Mare...voi chiar nu aveti simtul realitatii. Eliminarea lui Ajax a fost un concurs de imprejurari fericite. 9 din 10 meciuri Ajax bate 5tOAIA.

Asta e optimism exagerat. Sahtior a bagat zeci de milioane in jucatori, a castigat Cupa UEFA si abia a ajuns in sferturi. Si a mai existat minunea APOEL acum 2 sezoane, dar minuni din astea rar se intampla. Asta ne e nivelul in Romania, nu putem spera nici la primavara UCL, decat daca avem noroc mare la tragerea la sorti si picam intr-o grupa super accesibila (daca exista asa ceva in UCL) gen Benfica, PSV si Olympiacos.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează