FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

S-a aflat adevăratul motiv pentru care FCSB a pierdut azi un jucător important! Gigi Becali e la mijloc

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 18:34

CFR l-a transferat azi pe Sebastian Mailat, mijlocaș declarat liber de contract în urmă cu câteva zile. Fotbalistul de 19 ani se afla și pe lista FCSB-ului.

TV Digi Sport anunță că adevăratul motiv pentru care FCSB a ratat acest transfer este legat de Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor nu ar fi fost de acord cu comisionul pe care ar fi trebuit să îl dea impresarului.

Acesta n-a mai așteptat o renegociere și l-a redirecționat pe Mailat către CFR Cluj, care imediat l-a convins și a semnat actele.

CFR Cluj nu va fi lipsită de probleme, asta pentru că ACS Poli Timișoara are de gând să meargă la TAS după ce Mailat a fost declarat liber de contract.

Bănățenii susțin că jucătorul a fost plătit exact în ziua în care a depus cerere la CNSL. În plus, oficialii clubului susțin că ar fi existat și o înțelegere verbală cu jucătorul, cum că ar urma să fie plătit imediat ce intră banii din drepturile TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  13 Noiembrie 2017, 09:35

Ma faceti sa rad! 'intelegere verbala cu jucatorul'- da' ce sunteti la piata si fraieriti o bunicuta?

merace
merace  •  13 Noiembrie 2017, 00:26

Deci FCSB a pierdut ce n-a avut?! :D hahaha

hannah.robinson
hannah.robinson  •  12 Noiembrie 2017, 21:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează