FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a aflat! Au fost 6 "drojdieri" la Dinamo, iar Negoiță nu i-a iertat » Surpriză majoră: ce oficial dinamovist ar fi fost cu ei în cameră

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 18:54

Dinamo stă pe un butoi de pulbere după calificarea cu emoții din Cupa României (1-0 cu Aerostar - Liga a 3-a) și scandalul bahic din dimneața meciului. "Câinii" tremură pentru accederea în play-off, dar jucătorii și-au făcut de cap în cantonament. Tot mai multe surse afirmă că ei au petrecut și nu au vizionat meciul Leipzig - Bayern pe stomacul gol. 

Steliano Filip alături de alți colegi s-ar fi îmbătat înaintea meciului cu Aerostar Bacău, 1-0. Totul s-ar fi petrecut până dimineață, în jurul orei 5:00, când un client al hotelului a sunat la poliție din cauza zgomotului pe care Filip și ceilalți colegi îl făceau.

Fanatik.ro a aflat că alături de Steliano Filip au mai fost Sergiu Hanca, Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Valentin Costache și Vlad Muțiu. Toți au urmărit meciul dintre Bayern și Leipzig, din Cupa Germaniei.

Mai mult, alături de cei 6, la meci, a fost și Ionel Dănciulescu, doar că acesta ar fi plecat din cameră la scurt timp după miezul nopții, moment în care jucătorii au început distracția.

Toți cei 6 jucători au fost amedați de Ionuț Negoiță conform Regulamentului de Ordine Interioară. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (79)
protech
protech  •  29 Octombrie 2017, 14:38
Postat de valentinn10 pe 29 Octombrie 2017, 11:16

***

De ce pui virgula dupa semnul intrebarii? =)))

valentinn10
valentinn10  •  29 Octombrie 2017, 11:16
Postat de dinamo_forever_77 pe 29 Octombrie 2017, 09:53

DINAMO are multi dusmani. Asa este. Doar ca majoritatea sunt in clubul nostru.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  29 Octombrie 2017, 10:10

Poliția nu stie nimic, nimeni nu știe nimic! Numai gsp și mm imediat ce apare un scandal la fcsb inventeaza si unul la dinamo! Chiar ați devenit penibili! Nu s a intâmplat ceva la fcsb ca sa nu sariți imediat și voi cu....”și la dinamo e asta” ! Parca sunteți la gradi,....doamna educatoare...și lonel a facut așa”

Vezi toate comentariile (79)
Comentează