FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-a aflat motivul formei slabe a lui Marica » Colegii de la Steaua sunt de vină

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 18:57

Ciprian Marica a fost adus în această iarnă pentru a fi golgheterul Stelei, dar în primele două meciuri, cu Chiajna și FC Voluntari, evoluțiile atacantului au dezamăgit.

Cornel Dinu, cel care l-a promovat la prima echipă a lui Dinamo pe Marica, a vorbit despre problemele atacantului și despre motivul pentru care aceasta nu a marcat.

"Este dramatic că a alergat foarte mult. A alergat degeaba, precum caii germani de tracțiune, care cărau berea. Prin această alergare, Marica sugerează direcția și spațiile unde ar trebui să primească mingea. Din păcate pentru el, la Steaua nu există un al doilea vârf, care să dea pase decisive. Așa se explică această alergare a lui. Steaua nu are un joc în echipă, care să îl pună în valoare pe Marica.

Marica nu primește pasele necesare calităților. El este un atacant care își creează greu ocazii de unul singur, fiind dependent de pasele colegilor lui.

La Steaua, singurul jucător care poate să dea aceste pase decisive este Stanciu. Dar el nu are un loc fix în echipă și evoluează când în dreapta, când în centru. E plimbat pe toate posturile", a spus Dinu la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
854605894625108
Silviu Apostol  •  26 Februarie 2016, 13:01

Daca nici Steaua nu are "joc de echipa" , despre ce vorbim ?

427951077389201
Mihai Tanase  •  26 Februarie 2016, 06:03

Dinu se uita la alte meciuri .Marica a primit pase bune , dar a ratat , pana si singur la sase metri de poarta .

mmvv80
mmvv80  •  26 Februarie 2016, 01:00

Marica nu creează, el are nevoie de cineva sa dribleze tot si sa-i paseze lui cu poarta goala. Ce realizări are Marica de fapt , ce meciuri mari a făcut (excepție vreo doua in cupa Ucrainei)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează