FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-a ales praful de metodele lui Reghe! Dezvăluiri despre ce se întâmplă la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2017 16:01

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă detalii din interiorul Stelei și modul în care Steaua și-a schimbat metodele de lucru la echipa roș-albastră.

Steaua din al doilea mandat al lui Reghecampf e departe de Steaua din primul mandat al lui Reghecampf. Metodele pe care tehnicianul le aducea şi le implementa la clubul roş-albastru în 2012 şi pe care le-a păstrat timp de 2 ani nu mai sunt astăzi de actualitate.

În primul rând, Reghe impusese o regulă, adusă în România pentru prima dată de Dan Petrescu la Urziceni, cu care a reuşit să ia titlul: aceea de a păstra jucătorii în cantonament, în noaptea de după meci. Mai ales atunci când urma o altă partidă la 3-4 zile distanţă.
Ce s-a întâmplat după Dinamo. Acum, acest lucru nu se mai petrece la Steaua.

De exemplu, după eșecul din Derby de România, din Cupa Ligii, de săptămâna trecută, majoritatea jucătorilor au plecat de la stadion cu maşinile personale! Nici măcar nu s-a mers în mod organizat, cu autocarul, de la Arena Naţională la baza din Berceni.

Subiectul integral și toate detaliile despre schimbările ciudate din al doilea mandat al lui Reghecampf pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
montgomerry
montgomerry  •  10 Martie 2017, 07:24

Unde pungute nu-s,nimic nu e.

bufnila
bufnila  •  09 Martie 2017, 16:41

Vodka i-a incetosat minte lui Reghecampf. De unde credeti ca scoate toate experimentele astea. Maine poimaine il muta pe nita in band si pe bodrin il baga in poarta. Jucatorii nu stiu cum sa mai scape de el ca-i distruge pe toti. Le-a scazut randament, moral, cota. Dar si-o merita ciobanul, sper ca reghedrunk sa ramana la steaua pana la sfarsitul contractului. Reghedrunk, Nu ceda! / (FC)*** Becali e casa ta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează