FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

S-a cerut falimentul unei echipe de tradiție din Liga 1 » Jucătorii au început asaltul: "Își bat joc"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 12:01

Valeriu Răchită, fostul oficial al Petrolului, nu mai vrea să se implice în salvarea clubului.

"Petrolul, dacă va rămîne pe mîna lui Capră, este tot mai aproape de desfiinţare.

Echipa trebuie să se ţină de planul de reorganizare. Zilele astea, cei de la Finanţele Publice din Ploieşti au cerut deja falimentul", a declarat Răchită pentru sptfm.ro. 

Gevaro caută scuze

Gevaro Nepomuceno, fost jucător la Petrolul, explică de ce a fugit din cantonamentul Petrolului și a semnat cu Maritimo Funchal.

"Oamenii din conducere distrug clubul. Dacă lucrezi și nu ești plătit, tu vei rămîne unde lucrezi?

Acei oameni și-au bătut joc de mine, începînd cu patronul și oamenii din jurul lui!", a zis Gevaro pentru phon.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
khal_37
khal_37  •  11 Februarie 2016, 14:29

Pe unde or fi postacii petrolului....

catalin_cj
catalin_cj  •  11 Februarie 2016, 14:17
Postat de khal_37 pe 11 Februarie 2016, 14:06

Cred ca glumesti...elefantul muri a declarat pe fata ca a facut aranjamente si a apelat la arbitrii ca sa promoveze. Ulterior a mai declarat ca cine plateste mai mult are intaietate si se referea strict la o partide strategica in care cfr a avut de castigat. Asa ca mai lasa-ma cu ipocrizia asta ieftina. Daca este troll sau postac platit ti-ai facut prost numarul...de toata jena.

Exagerezi. *** Muri a spus ca a premiat echipe adverse nu ca a facut blat cu arbitrii. Nu iau apararea CFR-ului in nici o situatie din cele care se afla acum. Patronul a luat banii si a plecat. Echipa acum se taraste si incearca sa scape tocmai pentru ca elefantul Muri se zbate sa scoata echipa *** Apropo de ipocrizie. Sa imi aduc aminte de omeniile cu nasu' sau de golul lui Bunica? Sa imi aduc aminte de marele arbitru Deaconu sau de "impartialul" Tudor? Iar daca la elefantul Muri au fost vorbe marele Cioban a fost filmat in direct cum alerga cu banii dupa bistriteni. Iar elefantul Muri inca nu a fost condamnat. Pe cand marele Cioban deja e pe al doileaval. Eu sunt ipocrit?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin_cj
catalin_cj  •  11 Februarie 2016, 14:09
Postat de respect.pentru.sport pe 11 Februarie 2016, 13:55

Pacat ca din pretendenta la titlu poti ajunge sa retrogradezi. Echipe precum Otelul, Vaslui, Urziceni au disparut. Probleme sunt si la poli, craiova unde nu stiu exact ce se urmareste. Cred ca avem nevoie de mai multe echipe precum Viitorul dar si echipe care sa reprezinte aglomerarile urbane de pe la noi - gen Brasov, Constanta, Sibiu etc

Este simplu. Nu mai merge manevrarea microbistului. Cluj, Sibiu, Timisoara, Alba, Piatra Neamt, Bistrita si alte centre mari au dat sau vor da faliment pentru ca oamenii numai au incredere in conducatori. Ori ai bani sa ti o echipa ca lumea ori iti vezi de treaba. In curand vor cadea toate sustinute din bani publici si atunci sa vezi dezastru. E absurd sa ti o echipa de fotbal din bani publici, dar sa nu fi in stare sa faci lucruri utile pentru comunitate. Sunt curios daca la Mures, Chiajna, Voluntari exista un excedent bugetar pe care edilii il investesc in fotbal.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează