FOTBAL  »  Superliga  »  CAMPIONAT

S-a dat liber la blaturi? Ultimele 6 etape sînt pline de meciuri dubioase! Vezi aici lista jocurilor cu bulină roşie

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 01 mai 2012 13:27

Liga 1 nu scapă de blaturi. Adrian Porumboiu a acuzat făţiş că meciul CFR- Oţelul 2-0 ar fi fost aranjat. Gigi Becali a spus la fel despre Dinamo - Ceahlăul 3-2, Chiajna - Dinamo 1-3 şi Vaslui - Astra 2-1, în timp ce Gheorghe Ştefan şi-a acuzat propriii jucători la înfrîngerea cu CFR, 0- 2, de sîmbăta trecută.

Chiar personajele din interior acuză meciuri strategice şi tot ele anunţă că acestea vor continua în ultimele 6 etape. Mai multe dispute din cele 54 rămase de jucat au în dreptul lor un mare semn de întrebare în privinţa corectitudinii cu care se vor disputa.

Etapa a 29-a
Astra - Rapid
Preşedintele Astrei e Dinu Gheorghe, un rapidist declarat şi poate cel mai bun prieten al actualului tehnician din Giuleşti, Răzvan Lucescu. În plus, mai multe persoane din fotbalul românesc susţin că l-au văzut în ultimele zile pe George Copos împreună cu Dinu Gheorghe.

Dinamo - U Cluj
Antrenorul Universităţii e Claudiu Niculescu, nimeni altul decît finul lui Cristi Borcea, unul dintre acţionarii lui Dinamo. Mai mult, Florian Walter, patronul "şepciilor roşii" e fost investitor în Ştefan cel Mare.

Etapa a 30-a
Concordia Chiajna - Steaua
Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Concordiei, e dorit antrenor în Ghencea din vară. Mai mult, chiar Gigi Becali i-a sugerat să se dea la o parte în meciul direct: "Îi transmit lui Reghecampf să-l bage pe Mihalcea şi cu noi în teren cum a făcut-o cu Dinamo, cînd s-a văzut ce meci a fost".

Etapa a 33-a
Steaua - Dinamo
Există tot mai multe voci din fotbalul românesc care susţin că dacă una dintre cele două nu va mai avea şanse la titlu atunci va facilita victoria adversarei. "Dacă Steaua nu va ţine pasul va odihni mai mulţi jucători în acel joc, o să vedeţi", a declarat public Cristi Borcea.

Sportul - Rapid
Relaţia de rudenie, dar şi de afaceri, dintre Vasile Şiman şi George Copos pune şi acest meci sub semnul întrebării, aşa cum s-a mai întîmplat în trecut între cele două echipe.

Etapa a 34-a
Dinamo - Astra
Patronul Astrei, Ioan Niculae, a fost mereu un apropiat al clubului Dinamo şi nici nu şi-a ascuns vreodată simpatia faţă de gruparea din Ştefan cel Mare. Mai mult, în 2010-2011 a încercat să preia patronatul lui Dinamo pentru o sumă în jurul a 15 milioane de euro.

CFR - Steaua
Gigi Becali a oferit un indiciu pentru modul în care va juca Steaua dacă nu va mai avea şanse la titlul de campioană: "Să-i ferească Dumnezeu pe cei de la Rapid să depindă de acel meci pentru că eu nu uit cum s-au dat ei la o parte în 2008, cînd CFR a ieşit campioană în faţa noastră".

Lista meciurilor din 2012 suspectate de blat
CFR - Oţelul 2-0
Chiajna - Dinamo 1-3
Oţelul - Steaua 1-2
Dinamo - Ceahlăul 3-2
Ceahlăul - CFR 0-2
Vaslui - Astra 2-1

TU CE CREZI? FINALUL DE SEZON VA FI VICIAT DE ARANJAMENTE?

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (95)
ewwe
ewwe  •  06 Mai 2012, 17:47

urmatorul blat GARANTAT : cfr-sibiu:3-0

zoomrapid
zoomrapid  •  02 Mai 2012, 17:49

La cata tziganie este in fotbal cu tot circul asta pe care il face Berbecali, eu cred defapt ca el cumpara meciurile cu care joaca jegul lui de echipa dar ca sa nu planga Tot circul TV este defapt o masca mare ca sa tina ochii departe de jocul lui de culise.

prydanys
prydanys  •  02 Mai 2012, 11:43

La cat de proste sunt meciurile din acest campionat , eu sincer chiar sper sa fi fost blaturi , daca meciuri de genul Rapid - Steaua , Cfr - Brasov , Astra - Vaslui si multe altele , in care s-a jucat mult mai prost decat in curtea scolii au fost jucate pe bune atunci inseamna ca e foarte grav daca acesta e nivelul fotbalistilor de la noi , asa ca totusi eu sper sa fi fost blaturi ca sa aiba si ei o scuza.

Vezi toate comentariile (95)
Comentează