FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZII

S-a decis cînd va începe sezonul viitor » Ce se va întîmpla cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2015 17:38

Comitetul Executiv a hotărît astăzi ca Supercupa României să se defăşoare la 8 iulie 2015, iar startul Ligii 1 va avea loc la 11 iulie.

Locul disputării Supercupei n-a fost încă stabilit, dar o decizie se va lua la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv. Începînd cu sezonul viitor, arbitrii vor primi la meciurile din Liga 1 spray-uri cu spumă biodegradabilă pentru a indica locul unde să stea apărarea adversă la loviturile libere şi locul de unde se poate repune mingea în joc.

Cluburile din primul eşalon vor putea face transferuri în perioada 14 iunie 2015 - 5 septembrie 2015.

Secretarul general al FRF a anunţat că Federaţia îşi va susţine punctul de vedere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în dosarul deschis de CFR Cluj ca urmare a sancţiunii cu 24 de puncte de penalizare.

"Departamentul juridic al FRF se va prezenta la TAS referitor la ceea ce a invocat CFR Cluj în susţinerea lor", a afirmat Chivorchian, conform Mediafax.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
blatistu49
blatistu49  •  13 Mai 2015, 12:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elsopotyi
elsopotyi  •  13 Mai 2015, 09:51

Cred ca este nejusta depunctarea CFR, care nu s-a aplicat la nici o echuipa din tara.Dar vor sa distruga CFR.

daniaania
daniaania  •  12 Mai 2015, 12:07

Da FRF vrea excluderea echipei din liga lor. Clar. Oricum mafia este prea mare . CFR a fost cel mai drastic depunctata, a fost o razbunare clara. Jucatorii si fara bani si fara puncte, asta justitie ce sa zic. Pazskany este vinovat cu Muresan de situatie nu jucatorii si fanii.Daca nu se primesc punctele va disparea o alta echipa mare . Oare le pasa?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează