FOTBAL  »  Superliga  »  ARENA NAȚIONALĂ

S-a deschis sau nu? Dinamoviștii acuză: "Probabil primarul interimar Răzvan Sava este în campanie electorală"

Articol de - Publicat marti, 15 martie 2016 15:16

Problemele Arenei Naționale sunt pe cale să se soluționeze, iar cel mai mare stadion al țării ar urma să se redeschidă în decurs de câteva zile.

Dinamo este prima echipa care va disputa partide pe teren propriu după deschiderea Arenei, însă informațiile inițiale susțineau că oficialii dinamoviștilor nu doresc să joace partidele cu Pandurii şi Astra pe Arena Națională.

Purtătorul de cuvânt al lui Dinamo, Dorin Irimia, susține însă că reprezentanții lui Dinamo s-au lovit de refuzul Primăriei când au cerut să joace pe Arena Națională.

"Probabil primarul interimar Răzvan Sava este în campanie electorală şi a trecut de la nivelul grijuliu la promisiuni pentru popor. Cei de la ISU ne spun că trebuie să mai redacteze niște documente, iar cei din Consiliul General înțeleg că nu au votat încă tariful pentru închirierea Arenei. În ritmul ăsta nu cred că se vor desfășura meciuri pe cel mai scump stadion al țării nici în sezonul viitor. Noi am vrut să jucăm de la primul meci pe Arena Naţională, dar ni s-a transmis că nu se poate, mai trebuie făcute acte şi este vorba despre birocraţie, iar Consiliul General al Primăriei nici măcar nu a emis nişte tarife oficiale astfel", a declarat Irimia pentru gsp.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
831777566951968
Sergiu Radu  •  21 Martie 2016, 21:38

Normal ca e in campanie... http://politicscam.ro/acoperisul-arenei-nationale-cum-sa-creezi-artificial-o-problema-doar-pentru-a-oferi-solutii/

803783036433207
GheRc Gheo  •  15 Martie 2016, 21:37

Ba asta care te dai dinamovist de cînd te stii, nu ne vrajî pe noi cu politica ta pe aici ,dd fapt tu nu le ai cu fotbalul si ai intrat aici sa ei apărarea primarului tau pnl-pd ca e incompetent. Daca era un primar destept si respectabil rezolva problema si era jos pălăria...dar politicieni nostri sunt toți o apa a si un pământ ,stiu sa facă numai interesele personale...asa ca plimba ursul. ..daca erai dinamovist si te interesa vedeai actul afisat de gazeta astazi si nu mai vorbeai ca un politician prost pe aici.

803783036433207
GheRc Gheo  •  15 Martie 2016, 21:33

Ba asta care te dai dinamovist de cînd te stii, nu ne vrajî pe noi cu politica ta pe aici ,dd fapt tu nu le ai cu fotbalul si ai intrat aici sa ei apărarea primarului tau pnl-pd ca e incompetent. Daca era un primar destept si respectabil rezolva problema si era jos pălăria...dar politicieni nostri sunt toți o apa a si un pământ ,stiu sa facă numai interesele personale...asa ca plimba ursul. ..daca erai dinamovist si te interesa vedeai actul afisat de gazeta astazi si nu mai vorbe ai ca un politician prost pope aici.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează