FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-a dezlănțuit! 5 declarații spumoase făcute de Gigi Becali: "Armata a făcut 14 lei cu marca! Steaua va juca finala Champions League"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2017 15:17

Gigi Becali, patronul Stelei, a avut o intervenție la TV și a vorbit despre marca Steaua, despre suporterii roș-albaștrilor și despre prezența în Champions League.

1. "Vreau finala Champions League"

"Eu o să joc o finală de Champions League. Sau o semifinală. O să vedeți. Este visul meu. Și eu mereu mi-am îndeplinit visul, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Poate  vom fi bătrâni când se va întâmpla asta, dar Steaua va fi în finala Ligii Campionilor. Sau poate se va întâmpla curând și vom fi tineri. Vreau să îmi măsor forțele cu Barcelona sau Real Madrid. Vă asigur eu că lucrul ăsta o să se întâmple la Steaua", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

2.  "ARMATA A FĂCUT 14 LEI CU MARCA "

"Am tabelul cu banii produși de Armată cu marca Steaua. În 2014, au produs 14 lei! În 2015 au încasat 8.000 de lei, iar în 2016 au strâns 9.000 de lei.

Lăsați țara să respire, criminalilor. Voi faceți doar rău. Cum face cineva bine, îl băgați la pușcărie. Un brand mai avea România, Steaua, și l-ați distrus. Așa a vrut Talpan. Dacă ajunge România lui Talpan, va fi mai rău ca în Africa. Va fi ca în epoca primitivă.

E foarte greu să mai faci o nouă Steaua. Îți trebuie bani mulți, muncă multă și noroc. Ai nevoie de 10 milioane de euro pe an".

3. "O să avem 25.000 de fani"

"Reghecampf era bucuros că au fost 6-7.000 de suporteri cu CFR. I-am zis că o să fie mai mulți. Că aseară a fost frig. Dar la meciurile următoare vom avea 20-25.000 de oameni în tribune. Vine căldura și vor veni și oameni din provincie ca să vadă Steaua. Dacă vom juca în grupele Champions League vom avea 50.000 de fani pe stadion"

 4. "CFR NE FACE CAMPIOANĂ"

"Mi-am dat seama că nu mai putem pierde campionatul. Am jucat cu cea mai bună echipă, CFR, și nu ne-a pus probleme. CFR ne va face campioană. Nu va pierde niciun meci, poate va mai face un egal. Am început iar cu trufia, dar sunt prea bucuros. E mare lucru că am bătut CFR".

5. "M-am săturat de oamenii cu două fețe"

"M-am săturat de oamenii fățarnici. De oamenii cu două fețe. Iordănescu a zis că trebuie să fac pace cu Armata, dar că îl susține pe Lăcătuș. Nu se poate așa ceva. Nu mai vreau oameni cu 2 fețe. Vreau familie, prieteni și să îmi văd de treaba mea. Nu mai vreau minciună. Doar adevăr și dreptate".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (93)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  14 Martie 2017, 07:59

NEA GIGI PE IORDANESCU NUL PUNE ACEST OM SA RIDICAT PRIN GENERATIA HAGI E SI GENERAL NORMAL GRADUL LUI AR FI DE CAPORAL DE UNDE SI DECLARATIILE LUI ARATA

178288629309614
Eduard Girnita  •  14 Martie 2017, 00:55

Doamne, ce blestem s- a abatut asupra tarii asteia!!! Nu, e clar, suntem in faza terminala a prostiei!

ticbis
ticbis  •  13 Martie 2017, 22:12
Postat de cykablyat pe 13 Martie 2017, 18:07

este respectata *** la uefa, pe aia ii doare-n cour de slugile ca voi si de toate echipele din balcani, bai gigistule oparit nu exista nici o steaua la gigi becali, singura steaua este la csa iar talpan a readus marca steaua in lumina dupa ce parnaiasul tau preferat a calcat-o in picioare

La UEFA nu exista decat o singura Steaua si te asigur eu ca nu e aia a lui Talpan. Rapidul nu mai exista si nici n-o sa mai fie in urmatorii 30-40 de ani. Adevarul doare, asta e si n-am ce sa-ti fac! N-ai decat sa-tu duci crucea!

Vezi toate comentariile (93)
Comentează
Close