FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a dezlănțuit și îl atacă violent pe patronul lui Dinamo: "Ageamiul Negoiță s-a înconjurat de niște hahalere"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 22:36

Claudiu Vaișcovici, fostul jucător al lui Dinamo, a criticat în termeni duri transferurile făcute de "câini" în vară și nu ezită să-l critice din nou pe finanțatorul Ionuț Negoiță. 

"Am dat trei mijlocași buni, Palici, Busuladzici și Nistor, și l-am adus pe «Mesia»  cu numărul 10 (n.r - Juan Albin) . A stat o lună, și-a luat bătaie în club și a plecat. Dinamo a renunțat la Nistor că voia Albin tricoul cu numărul 10.

Steaua a adus jucători tineri de soi, care au confirmat și au timp să confirme. Dinamo aduce doar jucători care n-au mai jucat. Domnul Negoiță s-a înconjurat de niște hahalere care n-au avut decât interesul lor și atât. Negoiță e ageamiu, deși are cinci ani în sportul ăsta. Din păcate, e ageamiu pe banii lui.

Dacă îl înlocuiești pe Miriuță acum și rămâi cu același lot ce o să faci? Jucătorii nu au rupt gura târgului cu Contra. Mai departe, tot n-au rupt gura târgului. Antrenorul care va veni îi va face jucători de națională?

De vreo cinci ani, de când e Negoiță, au fost nu știu câte «New Dinamo». S-a greșit atunci, cu Mircea Rednic. Echipa începuse să joace, se construia ceva, putea crește în acel moment", a declarat Claudiu Vaișcovici, la TV Digi Sport. 

"Cel mai grav e că cei din jurul lui Ionuț Negoiță nu se pricep deloc" Dinu Gheorghe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  22 Noiembrie 2017, 08:57

neputinta in adn ... #ddb ... sagapao ... 4k

gilos
gilos  •  22 Noiembrie 2017, 08:58

Are dreptate Vaiscovici, Negoita a gresit cand s-a zgarcit cu Rednic...ce dac isi lua si Strambu' un comision ? Echipa se legase, avea rezultate, plus ca Rednic e meserias, stie fotbal. Contra si Mutu, impreuna cu nulitatea Negoita au facut totul praf prin incompetenta

ray51
ray51  •  22 Noiembrie 2017, 08:45

Patronul si presedintele de la Dinamo sunt valabili (ca manageri) intr-un departament precum ar fi ...contabilitatea. Acolo n-ai cum sa gresesti daca o faci dupa regulile invatate la scoala. In sport ai nevoie de cunoscatori ai fenomenului sau de oameni aplecati spre studierea acestuia. Asadar, la acest club, trebuie schimbata toata echipa manageriala. Cine se-ncumeta?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează