FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

De ce nu mai joacă Râmniceanu: "Nu e niciun scandal cu Eric"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 19:31

După ce s-a speculat că ar fi fost exclus din lotul Viitorului în urma unui scandal pe care l-ar fi avut în vestiar cu brazilianul Eric, goalkeeper-ul Viitorului, Victor Râmniceanu, a declarat că stă departe de gazon din cauza unei accidentări la genunchi, dezminţind ipoteza unui conflict. 

"Am o problemă personală, sunt accidentat la genunchi. Nu e niciun scandal, am probleme la cartilajul genunchiului. Am făcut anumite investigaţii, iar o anumită perioadă voi lipsi de pe gazon. Voi efectua un RMN şi voi vedea ce e de făcut în continuare, să vedem dacă e nevoie de operaţie. 

Nu cred că se pune problema să plec, mai am contract un an şi jumătate. Nu că m-aş lăuda, dar mi-am făcut datoria pe teren şi am pus umărul la multe victorii", a declarat Râmniceanu, la TV Digi Sport, înaintea duelului pe care Viitorul îl dispută în această seară cu FCSB. 

Râmniceanu a evoluat ultima oară pentru Viitorul în duelul cu ACS Poli din campionat, 1-1, din 25 noiembrie.

De atunci, nu a fost în lot în partidele cu Botoşani, 2-3 în Cupa României, CSU Craiova, 1-3 în campionat, şi 3-0 cu Concordia.

"Eric și Râmniceanu știu de ce n-au jucat cu Craiova. Au înțeles mesajul meu și sper să meargă pe drumul care trebuie" Gheorghe Hagi, pe 9 decembrie, după victoria cu Concordia Chiajna, 3-0

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  17 Decembrie 2017, 22:13

De ce nu mai joaca Ramniceanu?Pentru ca asa l-a rugat finul GG, pe nasul Gica!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează