FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a făcut rău și Dănciulescu! Reproș lui Contra: "Am fost dintotdeauna împotriva acestei mutări"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 21:07

Ionel Dănciulescu recunoaște că regretă plecarea lui Dan Nistor la CFR Cluj, jucător  intrat în dizgrația lui Cosmin Contra, și spune că ar fi trebuit ca mijlocașul să rămână la formația alb-roșie.

"Nistor îşi dorea prea mult să facă lucrurile bine pentru echipă. Şi, din acest motiv, el îşi depăşea atribuţiile tehnico-tactice pe care Cosmin i le trasa. Dar pentru mine conta ce făcea în teren, era un jucător util.

Cosmin a vrut un alt tip de jucător, dar nu a fost o ceartă între jucător şi conducere. Eu am fost împotriva acestei mutări şi am spus-o de fiecare dată", a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

Mijlocașul Dan Nistor (29 de ani) a plecat la CFR Cluj în vara acestui an la schimb cu Filipe Nascimento (22 de ani).

35 de meciuri a jucat Nistor pentru Dinamo și a marcat 6 goluri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
titiduru22
titiduru22  •  04 Octombrie 2017, 04:44

Mare coarda si oltenasul asta ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează