FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

S-a făcut! Srgian Luchin a semnat cu Steaua! Ce salariu va primi

Articol de GSP - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 15:43

Preşedintele campioanei României, Valeriu Argăseală, a ajuns în această dimineaţă în Bulgaria, la Plovdiv, pentru a începe negocierile pentru transferul definitiv al fundaşului Srgian Luchin. În jurul orei 15:00, contractul s-a semnat.


UPDATE
Luchin este oficial jucătorul Stelei! A semnat cu formaţia din Ghencea pentru următorii doi ani, iar salariul său anual va fi de 144.000 de euro. Fotbalistul va încasa şi o primă de instalare.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Preşedintele campioanei României, Valeriu Argăseală, a ajuns în această dimineaţă în Bulgaria, la Plovdiv, pentru a începe negocierile pentru transferul definitiv al fundaşului Srgian Luchin. În jurul orei 15:00, contractul s-a semnat.

UPDATE Luchin este oficial jucătorul Stelei! A semnat cu formaţia din Ghencea pentru următorii doi ani, iar salariul său anual va fi de 144.000 de euro. Fotbalistul va încasa şi o primă de instalare.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Argăseală a decis să meargă personal pentru a discuta şi a parafa cît mai repede actele. Luchin, 28 de ani, a ajuns deja la un acord cu gruparea din Ghencea, acesta urmînd să semneze un contract pe 3 ani de zile cu Steaua.

Acesta va fi parafat în cel mai scurt timp, imediat după ce Steaua şi Botev Plovdiv se înţeleg. Luchin va avea un salariu lunar de 12.000 de euro pe lună, plus o primă de instalare de 100.000 de euro, dar şi bonusuri consistente în caz de acces în grupele Champions League!

"Îmi doresc să vină cît mai repede Luchin, este un jucător de care avem nevoie. Ne va ajuta că joacă pe două posturi, şi e normal că dacă va ajunge la Steaua îşi va dori să ajungă şi la echipa naţională!

Sper să vină cît mai repede, oricum nu o să fie singurul jucător pe care-l vom transfera. După calificarea în grupele Champions League vor mai veni şi alţi jucători la Steaua. Vă garantez acest lucru", a spus Costel Gâlcă în urmă cu cîteva minute într-o conferinţă de presă, premergătoare meciului de mîine seară de la ora 20:30, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, contra kazahilor de la Aktobe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (106)
vasileschi
vasileschi  •  06 August 2014, 09:55

Sa fie de bine Luchine , dar tare mie ca vei pleca de la Steaua foarte repede , si fff dezamagit !!!!!!1

forumeer
forumeer  •  05 August 2014, 23:37
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vito, pana mai ieri capitanul vostru si actualul jucator titular, Cosmin MAtei, v-a dat la ue la fiecare final de meci pe cand era la Steaua, crede-ma, ca strigam impreuna cu el din peluza. Rar am vazut atata fericire pe chipul unui jucator cand va lua la sula. Sa nu vorbeasca aia care luau bani de la unii actionari... pentru a-i injura pe ceilalti actionari!! Sau care n-au facut in viata lor un protest adevarat. Stelistii au facut protest cu 10 mii de oameni pe strada si au avut adevarate razboaie cu oieru', cu batai, pietre in masina, interziceri, pe voi s-au chhisat toti actionarii de cate ori au vrut si dupa v-au chemat iar sa stati in genunchi si imediat ati venit, de fiecare data.

mitroi2008
mitroi2008  •  05 August 2014, 20:54
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Pai crezi ca Danciulescu, Oprita, Bostina sau chiar Matei, ca sa dau un exemplu mai de actualitate, nu v-au dat wuie niciodata, cat timp erau la Steaua? Hai sa ne amintim si ce manele cantau Pulhac si Torje pe la chefuri! Astea sunt niste idiotenii! Daca joaca bine, poate sa vina la antrenamente si cu tricoul lui Dinamo pe el! crezi ca dam doi lei pe aiureli d-astea?

Vezi toate comentariile (106)
Comentează